Taha Duymaz’ın enkaz başında bekleyen yakın arkadaşı paylaştı: Zaman diye bir gerçek var, her şey ortaya çıkar

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Taha Duymaz’ın enkaz başında bekleyen yakın arkadaşı paylaştı: Zaman diye bir gerçek var, her şey ortaya çıkar

MAGAZİN Haberleri

Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, Kahramanmaraş merkez üssünde meydana gelen depremlere Hatay’daki halasının evinde yakalandı. Depremin üzerinden 12 gün geçerken, enkaz başında haber bekleyen Duymaz’ın yakın arkadaşı Ragıp Narin, çalışmaların son durumunu paylaştı.

6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler, 10 ilimizde büyük yıkıma neden oldu. Hatay'da yaşayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz da depreme halasının evinde yakalandı. Günlerdir Duymaz'ın bulunduğu enkaza giderek çalışmaları yakından takip eden yakın arkadaşı Ragıp Narin son durumu paylaştı.

SON DURUMU PAYLAŞTI

Arama kurtarma çalışmalarını yakından takip eden arkadaşı yetkililerle konuştuğunu belirterek şunları söyledi:

“Buradaki yetkililer enkazın Hatay’ın en riskli 3. enkazı olduğunu söylüyor. O gün ablasında kalıyorken, kardeşi doğum günü diye Taha’yı çağırıyor. Eniştesi gitme akşam akşam derken, Taha kalbim sıkışıyor kardeşlerimin yanına gitmek istiyorum diyor. Halaları giriş katı olduğu için evi 3 defa kilitliyormuş her gece. Bunların hepsi tesadüf mü yoksa yazılmış mı bazı şeyler? Lütfen ailesini hayatından ön planda tutmuş bu gencin ailesini rahat bırakın. Zaten zaman diye bir gerçek var, zamanla her şey ortaya çıkar.”

Taha Duymaz’ın enkaz başında bekleyen yakın arkadaşı paylaştı: Zaman diye bir gerçek var, her şey ortaya çıkar

TAHA DUYMAZ'IN CENAZESİ SAKLANIYOR İDDİASINA ABLASINDAN CEVAP

Arama kurtarma çalışmaları devam ederken, Taha Duymaz’ın öldüğü ancak ablası Semiha Duymaz tarafından haberin gizlendiğine dair dedikodular gündem olmuştu. Sosyal medyada ortaya atılan iddialarda Duymaz’ın aslında depremin ikinci günü hayatını kaybettiği, ailesinin bunu ‘prim’ için gizlediği öne sürülmüştü. Sosyal medyada gündem olan iddialara abla Semiha Duymaz’dan cevap gecikmemiş, açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Arkadaşlar bu hesabım kardeşimi gerçekten yürekten seven için açık. Bu süreçte sevenlerine haber vermek için. Şimdi ben bu kötü konuşan, yorum yapan insanlara sesleniyorum. Bu durumda acımız çok. Bunu yaşamayan bilmez ve Allah kimseye yaşatmasın. Şimdi klavye başına geçip oradan konuşmak, laf etmek, suçlamak kolay. Tek dileği Allah size yaşatmasın. Taha, Melek, Umut, halam, eniştem, benim kanlarım canlarım. Yeni fenomen olmadı sonuçta. İsteseydim ben ilk baştan prim yapar, takipçi yükseltirdim kardeşimin arkasından. Lütfen Allah için susun artık ve biz de kardeşlerimize kavuşalım.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...