‘Taha Duymaz’ın öldüğü gizleniyor’ iddiası ortalığı karıştırdı! Ablası Semiha Duymaz isyan etti: Klavye başına geçip suçlamak kolay

Düzenleyen:
- Güncelleme:
‘Taha Duymaz’ın öldüğü gizleniyor’ iddiası ortalığı karıştırdı! Ablası Semiha Duymaz isyan etti: Klavye başına geçip suçlamak kolay

MAGAZİN Haberleri

Hatay’da enkaz altında kalan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’ın vefat ettiği ancak ablasının ‘prim yapmak’ ve ‘Instagram’da takipçi kazanmak’ için öldüğünü gizlediği iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. ‘Taha Duymaz’a ne oldu?’ , ‘Taha Duymaz öldü mü?’ gibi sorular merak konusu olmaya devam ederken, ablası hakkındaki iddialara sosyal medyadan cevap vererek sitem etti.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Hatay'da yaşayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’dan sevenlerini üzen haber geldi. Çektiği yemek videolarıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan 19 yaşındaki fenomenin göçük altında kaldığını belirten abla Semiha Duymaz, sosyal medyadan yardım çağrısında bulundu. Arama kurtarma çalışmaları devam ederken, Taha Duymaz’ın öldüğü ancak ablası Semiha Duymaz tarafından haberin gizlendiğine dair dedikodular gündem oldu.

‘TAHA DUYMAZ ÖLDÜ AMA GİZLİYORLAR’ İDDİASI

Sosyal medyada ortaya atılan iddialarda Taha Duymaz’ın aslında depremin ikinci günü hayatını kaybettiği, ailesinin bunu ‘prim’ için gizlediği öne sürüldü. Ayrıca abla Semiha Duymaz’ın, bu durumu kullanarak ‘Instagram hesabındaki takipçi sayısını arttırmak’ istediği söylentileri de çok konuşuldu.

“KONUŞMAK, LAF ETMEK, SUÇLAMAK KOLAY”

Sosyal medyada gündem olan iddialara abla Semiha Duymaz’dan cevap gecikmedi. Duymaz, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Arkadaşlar bu hesabım kardeşimi gerçekten yürekten seven için açık. Bu süreçte sevenlerine haber vermek için. Şimdi ben bu kötü konuşan, yorum yapan insanlara sesleniyorum. Bu durumda acımız çok. Bunu yaşamayan bilmez ve Allah kimseye yaşatmasın. Şimdi klavye başına geçip oradan konuşmak, laf etmek, suçlamak kolay. Tek dileği Allah size yaşatmasın. Taha, Melek, Umut, halam, eniştem, benim kanlarım canlarım. Yeni fenomen olmadı sonuçta. İsteseydim ben ilk baştan prim yapar, takipçi yükseltirdim kardeşimin arkasından. Lütfen Allah için susun artık ve biz de kardeşlerimize kavuşalım.”

“PRİM YAPIYOR DİYEN KLAVYE DELİKANLILARINA ALLAH YAŞATMASIN”

Abla Semiha Duymaz, söylerini şöyle sürdürdü:

“Bu zamana kadar sustum acımı sizin gibi gereksiz insanlar yüzünden yaşayamıyorum. Kardeşlerim, halam, eniştem enkaz altında. Ben yabancı değilim, benim canlarım kanlarım hayatlarım onlar. Burada prim kasacak yok takipçi yok bilmem ne… Taha var, Melek var, Umut var. Hala çıkmadılar ve hala bekliyoruz. Ben geldim geleli sadece bir kere annemi görmeye gittim, ne haldedir diye. Biz burada her çıkan cesede bakmaktan psikolojiyi anlayamazsınız, onlardır diye bir umutla ya ölü ya diri ama siz bu duyguyu bu acıyı hissedemezsiniz. Dilerim Allah’tan bu boş konuşan, saklıyor diyen insanlar, prim yapıyor diyen klavye delikanlılarına Allah size yaşatmasın, dilerim Allah’tan yaşatmasın.”

‘Taha Duymaz’ın öldüğü gizleniyor’ iddiası ortalığı karıştırdı! Ablası Semiha Duymaz isyan etti: Klavye başına geçip suçlamak kolay

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...