Tatlıtuğ çiftinden bir ilk! Yeni proje için kamera karşısına geçtiler

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Tatlıtuğ çiftinden bir ilk! Yeni proje için kamera karşısına geçtiler

MAGAZİN Haberleri

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer Tatlıuğ’a oğulları Kurt Efe, uğurlu geldi. İlk kez birlikte kamera karşısına geçen çift, bir bebek bezi markasının reklam yüzü oldu.

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile moda tasarımcısı eşi Başak Dizer, 2016 yılında nikah masasına oturdu. Magazin dünyasının sevilen çifti oğulları Kurt Efe’yi geçtiğimiz yıl kucaklarına aldı. Sevilen ikilinin bir reklam filminde oynadığı ortaya çıktı.

İLK KEZ BİLİKTE KAMERA KARŞISINDALAR

Türkiye’nin başarılı oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ, bebek bezi markasının yeni reklam yüzü oldu. Kampanyanın bir başka sürprizi de reklam filmlerinde Kıvanç Tatlıtuğ’a eşi, başarılı tasarımcı Başak Tatlıtuğ’un da eşlik etmesi. 

Tatlıtuğ çiftinden bir ilk! Yeni proje için kamera karşısına geçtiler

OĞULLARI OLMAYACAK

Geçtiğimiz yıl oğulları Kurt Efe’yi kucaklarına alan sevilen çift, aynı zamanda ilk kez bir reklam filminde aile olarak birlikte rol aldı. Ünlü çifte bebekleri Kurt Efe değil, cast ajansından bulunan bir bebek eşlik etti.

Tatlıtuğ çiftinin oynadığı ilk reklam filmi özel bir hastanede çekildi. Önümüzdeki günlerde ise izleyici ile buluşacak.  

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...