The Mandalorian’dan kovulan Cara Dune dava açtı, Elon Musk’tan destek gecikmedi

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
The Mandalorian’dan kovulan Cara Dune dava açtı, Elon Musk’tan destek gecikmedi

Magazin Haberleri  / Anadolu Ajansı

Macera ve bilimkurgu türündeki dizi The Mandalorian’da Cara Dune karakterini üstlenen Gina Carano, 2021 yılında sosyal medyada yaptığı paylaşımlar nedeniyle kadrodan çıkarılmıştı. Dizinin yapımcı şirketlerine dava açan oyuncuya Elon Musk’tan destek geldi.

Sosyal medya paylaşımları "antisemitik" olarak yorumlanan ve "The Mandalorian" dizisinden çıkarılan Amerikalı oyuncu Gina Carano, Disney'e dava açtı.

“BUGÜN BENİM İÇİN ÖNEMLİ BİR GÜN”

The New York Times'ın haberine göre, Carano, Disney ve Lucasfilm yapım şirketine dava açtı. Sosyal medya paylaşımının "antisemitik" görüşler içerdiği öne sürülmesinin ardından 2021'de yer aldığı "The Mandalorian" dizisinin kadrosundan çıkarılan Carano, X sosyal medya platformundan açıklamada bulundu.

Carano, "Bugün benim için önemli bir gün" paylaşımında bulunarak, Disney ve Lucasfilm'e dava açtığını duyurdu.

ELON MUSK’TAN SÜRPRİZ DESTEK

Kullandığı ifadelerin kendisini "şeytanlaştırmak" için çarpıtıldığını savunan oyuncu, işine kaldığı yerden devam etmek istediğini kaydetti.

X'in sahibi Elon Musk'ın kendisine hukuki yardım sağladığını da aktaran Carano, "Elon Musk'a ve X'e, davamı görünür kılma fırsatı verdikleri için minnettarım ve teşekkürlerimi sunmak istiyorum." ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...