Tuğçe Tayfur’un nikahında dikkat çeken detay… Yorumlar havada uçuştu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Daha önce iki evlilik yapan Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz haftalarda Muhammet Aydın ile hayatını birleştirdi. Tayfur, evliliğinin sahte olduğunu iddia edenlere paylaştığı videoyla cevap verdi. Görüntülerdeki çatal-kaşık sepeti ile sigara paketi ise dikkat çekti.

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, eski nişanlısıyla davalık olduktan kısa bir süre sonra yeniden nikah masasına oturdu. Ünlü isim, ‘sahte evlilik’ iddiaları karşısında sosyal medyadan sessizliğini bozdu.

Eski nişanlısıyla olaylı bir şekilde ayrılan ve çok geçmeden yeni ilişkisini duyuran Tuğçe Tayfur’un evliliğinin gerçek olmadığı iddia edildi. Bu söylentilere öfkelenen Tayfur, kişisel Instagram hesabından paylaştığı videoda, nikah defterine imza atarken çekilen görüntülere yer verdi.

Tuğçe Tayfur’un nikahında dikkat çeken detay… Yorumlar havada uçuştu

BULAŞIK SEPETİ VE SİGARA PAKETİ GÖZDEN KAÇMADI

İkilinin nikah boyunca gözlüklerini çıkarmaması, olayın ciddiyetine gölge düşürdüğü yorumlarını beraberinde getirdi. Ayrıca ortamdaki çatal-kaşık sepeti ve sigara paketi de dikkatlerden kaçmadı. 

İşte gelen yorumlardan bazıları…

-1 milyoncuda mı kıydınız nikahınızı, çatal sabun sürahi sigara ne ararsan var…

-Gözlükle evlenmek de yeni moda herhalde…

- Arkada bulaşık sabunu ne alaka? Hayatımın adamı dediği insanla böyle nikah mı hayal etmiş?

-Çatal kaşık dışındaki mavi maşrapaya ne demeli?

- Nikahtan çok cenazeye gitmiş gibi, gözlük nedir…

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...