Türkücü Ceylan’ın mutlu günü: Kızı Melodi Bozkurt evlendi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Türkücü Ceylan’ın mutlu günü: Kızı Melodi Bozkurt evlendi

MAGAZİN Haberleri

Ünlü türkücü Ceylan'ın ilk eşi Erhan Bozkurt ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Melodi Bozkurt evlendi. Bozkurt, bir süredir birlikte olduğu Ozan Özgül ile dünya evine girdi. Ceylan ise sosyal medya hesabından güzel haberi paylaşarak altına “Yavrularım elleriniz hiç ayrılmasın sizi çook seviyorum bir ömür boyu mutlu olun inşallah” notunu düştü.

Türk halk müziği ve arabesk müzik sanatçısı Ceylan’ın kızı Melodi Bozkurt, Toronto’da nikah masasına oturdu. Çift, düğüne gelemeyen yakınları için internet üzerinden canlı yayın açtı, o anları anbean izletti. 

Düğün fotoğraflarına Instagram'da hesabından yer veren Melodi Bozkurt, “Dün itibariyle evlendim. Selam ben Melodi Bozkurt Özgül” yazdı. 

Türkücü Ceylan’ın mutlu günü: Kızı Melodi Bozkurt evlendi

Şarkıcı Ceylan ise kızının nikah fotoğrafını paylaşıp altına “Rabbim'e şükürler olsun bugünleri de gördüm. Yavrularım elleriniz hiç ayrılmasın. Sizi çok seviyorum. Bir ömür mutluluklar dilerim” notunu düştü.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...