Ufuk Özkan'dan sürpriz fotoğraf... Sosyal medyadan ilan etti

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Ufuk Özkan'dan sürpriz fotoğraf... Sosyal medyadan ilan etti

Magazin Haberleri  / Haber Merkezi

Ünlü oyuncu Ufuk Özkan sosyal medya hesabından kız arkadaşı ile paylaşım yaptı. Paylaştığı fotoğrafa "İyi ki" notunu düşen ünlü oyuncunun gizemli kız arkadaşı hayranları tarafından merak edilmeye başladı.

Geniş Aile dizisindeki başarılı performansı ile izleyicilerin hafızasına kazınan ünlü oyuncu Ufuk Özkan, Zengin Kız Fakir Oğlan, Kalk Gidelim, Benim Güzel Ailem dizilerinde de rol aldı.

YENİ BİRLİKTELİĞİNİ İLAN ETTİ

Geçtiğimiz sene çocuğunun annesinden boşanan Özkan, şimdilerde yeni bir birlikteliğe adım attı. Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile yeni birlikteliğini ilan eden ünlü oyuncu, fotoğrafın altına "İyi ki" notunu düşerek nazar boncuğu koymayı ihmal etmedi. 

Ufuk Özkan'dan sürpriz fotoğraf... Sosyal medyadan ilan etti

ÜNLÜ OYUNCU SİROZA YAKALANMIŞTI

Başarılı oyuncunun kısa süre önce 2. evre siroza yakalandığı ise gündem olmuştu. Özkan kötü haberi Ufuk Özkan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Bugün sağlığım hakkında çıkan haberler ile ilgili sizlere bi açıklama yapmak istiyorum. Bir süredir karaciğerim ile ilgili problemler yaşıyorum. Organ nakli gerekliliği ihtimaline karşı da tabiiki uzman doktorlar tarafından durumum gözlem altında kontrollerim düzenli olarak yapılıyor. Gelişebilecek süreçler ile ilgili önceden görüşmeler yapılıyor. Sevenlerimden endişe dolu mesajlar aldım ve çok üzüldüm. Hayat bizleri hastalıklarla beraber yaşamayı öğrenmek zorunda bırakıyor" ifadeleri ile duyumuştu.

Hastanede tedavi görmeye başlayan Özkan iyileşti ve taburcu edildi. Organ nakline gerek kalmadığını öğrenen sevenleri ise büyük bir sevinç yaşadı. Ünlü oyuncu Özkan hastalığının ardından Benim Güzel Ailem isimli dizi ile setlere döndü.

Ufuk Özkan'dan sürpriz fotoğraf... Sosyal medyadan ilan etti

 

 

 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...