Uğur Akkuş adliyeye sevk edildi, Ebru Şallı'dan ilk açıklama geldi: Benlik bir durum yok

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

Ünlü manken Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş dolandırıcılık iddiaları üzerine gözaltına alınmış emniyetteki ifadesinin ardından da adliyeye sevk edilmişti. Ebru Şallı olay sonrası sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamada "Benlik bir durum söz konusu değil" ifadelerini kullandı.

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş, dolandırıcılık iddiasıyla İstanbul'da havalimanında gözaltına alınmıştı. Akkuş, emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilirken, sosyal medyada Ebru Şallı'nın da gözaltına alındığı haberleri yayılmıştı. Ünlü manken bu iddialara evinden bir video çekerek cevap verdi. 

"BENLİK BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİL"

Görüntülü açıklamasında kendisinin gözaltına alınmadığını belirten Ebru Şallı, "Hemen buradan size video çekmek istedim. 1 saat evvel gibi 'Ebru gözaltına alındı' gibi bir haber çıkmış. Böyle bir şey söz konusu değil. Hemen bunu evden video çekerek, hem ispatlamak hem de doğrusunu söylemek istedim. Basından arkadaşlarımız da yanlış haber yapmasınlar. Eşimin işiyle ilgili bir ifade vermesi gerekti, onun dışında benlik bir durum zaten söz konusu değil. Bilginize sunarım" dedi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alınan Uğur Akkuş ve yanında çalıştığı ileri sürülen 2 şahıs, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Konuya ilişkin detaylar ise şöyle: Ö.A. isimli şahsın Akkuş’un Şişli’de bulunan bir AVM’deki ofisine 500 bin dolarını kripto paraya çevirtmek için gittiği ve parayı Uğur Akkuş’a teslim ettiği, Akkuş’un parayı ofiste güvenlik olarak çalışan E.E. ve yine aynı ofiste çalışan Feyza B.Y. isimli şahıslara verdiği ileri sürüldü. Dolandırıldığını iddia eden Ö.A., şahısların paraları bankaya yatıracakları bahanesiyle ofisten ayrıldıklarını ileri sürerek şikayetçi oldu. Olayın ardından gittiği Fransa’dan dönen Akkuş, İstanbul'da havalimanında polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Diğer şüpheliler ise ikametlerinde yakalanarak gözaltına alındı. Akkuş ve 2 çalışanı, emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edildi.

"BEN BU İDDİALARDAN BIKTIM"

Uğur Akkuş, emniyet çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Akkuş, "İddia bu, ben bu iddialardan bıktım. Siz bu iddiaları haber yaptınız. Şimdi savcılığa gidiyorum, ifademi vereceğim. Yarın da basın açıklamamı yapacağım. Hepsi yalan dolan. Bıktım sizden artık. Bu basından bıktım. İddiayı haber yapıyorsunuz. İddia haber olmaz. Herkes şov yapıyor" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...