Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Ünlü oyuncu kansere yenik düştü! Leyla Okay son yolculuğuna uğurlandı

Ünlü oyuncu kansere yenik düştü! Leyla Okay son yolculuğuna uğurlandı
Fotoğraf Başlığı Ünlü oyuncu kansere yenik düstü! Leyla Okay son yolculuguna ugurlandi

'Ferhunde Hanımlar', 'Bizim Evin Halleri', 'Derin Sular' ve 'Teşkilat'ın aralarında olduğu birçok yapımda kamera karşısına geçen Leyla Okay, kanser nedeniyle 62 yaşında hayatını kaybetti. Okay'ın cenazesi Ankara'da Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaydet
a- | +A

Kanserle verdiği mücadeleye yenik düşen Leyla Okay'ın (62) cenazesi Ankara'da toprağa verildi. Ünlü oyuncu için Karşıyaka Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Ünlü oyuncu kansere yenik düştü! Leyla Okay son yolculuğuna uğurlandı - 1. Resim
Başlık ResmiÜnlü oyuncu kansere yenik düştü! Leyla Okay son yolculuğuna uğurlandı - 1. Resim

CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ

Leyla Okay'ın cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'na defnedildi. Törene Okay'ın ailesi ve sevenleri katıldı.

Ünlü oyuncu kansere yenik düştü! Leyla Okay son yolculuğuna uğurlandı - 2. Resim
Başlık ResmiÜnlü oyuncu kansere yenik düştü! Leyla Okay son yolculuğuna uğurlandı - 2. Resim

BAKMADAN GEÇME
Teşkilat dizisinin ünlü oyuncusu Leyla Okay hayatını kaybetti! Ölüm sebebi belli oldu
HABER

Teşkilat dizisinin ünlü oyuncusu Leyla Okay hayatını kaybetti! Ölüm sebebi belli oldu

LEYLA OKAY KİMDİR?

Tiyatro sahnelerinden televizyon ekranlarına uzanan kariyeriyle tanınan ve 1963 yılında Ankara'da doğan Okay, Ankara Devlet Tiyatrosu'nda eğitim aldı.

Lise yıllarında kendi çabalarıyla tiyatroya başlayan Okay, ilk oyunu "Bozuk Para"yı Ankara Komedi Sahnesi'nde oynadı. Okay, daha sonra Amerikan Kültür ve Birlik Tiyatrosu'nda sahne aldı.

Sanatçı, Tevfik Yapıcı, Ercan Demirel ve Bülent Yıldıran ile Kaktüs Kabare'de uzun yıllar boyunca birçok çocuk oyununun yanı sıra "Ölelim mi Gülelim mi?" adlı oyunda performans sergiledi.

Ünlü oyuncu kansere yenik düştü! Leyla Okay son yolculuğuna uğurlandı - 3. Resim
Başlık ResmiÜnlü oyuncu kansere yenik düştü! Leyla Okay son yolculuğuna uğurlandı - 3. Resim

Kaktüs Kabare'den 1989 yılında ayrılarak 'Dostlarımız' dizisiyle kamera önü oyunculuğuna başlayan Okay; 'Ferhunde Hanımlar' (Kiraz), 'Bizim Evin Halleri' (Pembe), 'Yamak Ahmet' (Hala), 'Rumuz Cavidan' (Zişan), 'Yalancı Bahar', 'Derin Sular', 'Anne' ve 'Teşkilat' gibi birçok dizide rol aldı.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Magazin
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.