Ünlü Oyuncu Selçuk Yöntem'den 6'lı Masa'yı dağıtan Akşener'e tepki

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ünlü Oyuncu Selçuk Yöntem'den 6'lı Masa'yı dağıtan Akşener'e tepki

MAGAZİN Haberleri

Millet İttifakı ile anlaşamayan İYİ Parti lideri Meral Akşener masadan ayrılıp sert açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu Selçuk Yöntem, Akşener'e "Böyle bir dönüşümü hiç bir aktör yorumlayamaz. Pes" diyerek tepki gösterdi.

12 defa toplanan Millet İttifakı, dün gerçekleşen toplantının ardından çözüldü. Cumhurbaşkanı adayında anlaşamayan 6'lı masa da liderler Kılıçdaroğlu'nu aday gösterince, duruma tepki gösteren İYİ Parti lideri Meral Akşener, sabah saatlerinde bombayı patlattı. 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olmasına karşı çıkan İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Dayatmaya boyun eğmeyeceğiz." diyerek ittifaktan ayrıldığını duyurdu. 

ÜNLÜ OYUNCU TEPKİ GÖSTERDİ

Akşener'in Altılı Masa'dan çıkmasına muhalefet seçemeni tepki gösterdi.

Bu isimlerden biri de ünlü oyuncu Selçuk Yöntem oldu.

Yöntem, Akşener'e yönelik tepkisini, "Bravo Meral hanım böyle bir dönüşümü bir tiyatro oyununda bile hiç bir aktör yorumlayamaz..Pes." sözleriyle dile getirdi.

Ünlü Oyuncu Selçuk Yöntem'den 6'lı Masa'yı dağıtan Akşener'e tepki

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...