Yalı Çapkını’nda Ferit’in Pelo’su diziden ayrılıyor mu? Gerçek ortaya çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yalı Çapkını’nda Ferit’in Pelo’su diziden ayrılıyor mu? Gerçek ortaya çıktı

MAGAZİN Haberleri

Reytinglerde üst sıralarda yer alan Star TV’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını’nda Ferit’in kız arkadaşını oynayan ve ‘Pelin’ rolüyle dikkat çeken Buçe Buse Kahraman’ın diziden ayrılacağı iddia edildi. Rolüyle beğeni toplayan oyuncu hakkında gerçek ortaya çıktı.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrollerini üstlendiği Yalı Çapkını’nda Ferit’in ‘Pelo’ diye seslendiği Buçe Buse Kahraman'ın diziden ayrılacağı iddiaları seyirciyi şaşırttı. Dizide Ferit’in kız arkadaşını oynayan Pelin karakteri hakkında gerçek kısa sürede ortaya çıktı. Peki, Yalı Çapkını Pelin diziden ayrılıyor mu?

Star TV’de ekranlara gelen Yalı Çapkını şimdilerde en çok izlenen dizilerden biri. Hem oyuncu kadrosu hem de hikayesiyle dikkatleri üzerine çeken yapımda izleyiciyi şaşırtan bir gelişme yaşandı. Ferit’in kız arkadaşı Pelin’i canlandıran Buçe Buse Kahraman’ın ilerleyen bölümlerde diziden ayrılacağı iddia edildi.

Yalı Çapkını’nda Ferit’in Pelo’su diziden ayrılıyor mu? Gerçek ortaya çıktıMert Ramazan Demir (Ferit) - Buçe Buse Kahraman (Pelin)

YALIDA KRİZE NEDEN OLACAK

Ancak kulislerde konuşulanlara göre, Buçe Buse Kahraman uzun süre daha reyting rekoları kıran dizinin kadrosunda yer alacak ve ikilinin arasında tansiyon yükselecek. Öyle ki Ferit, Pelin’i hayatında tutmaya devam edecek. Bu durum yalıda gerilime neden olacak. Hatta 19. bölümde Pelin yüzünden ailede büyük bir kıyamet kopacak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...