Yalı Çapkını'nın İfakat'i Gülçin Santırcıoğlu'ndan 'çocuk' çıkışı! Sözleri sosyal medyayı ikiye böldü

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yalı Çapkını'nın İfakat'i Gülçin Santırcıoğlu'ndan 'çocuk' çıkışı! Sözleri sosyal medyayı ikiye böldü

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Reyting rekortmeni Yalı Çapkın'ı dizisinde İfakat karakterini canlandıran Gülçin Santırcıoğlu neden çocuk sahibi olmadığını anlattı. Santırcıoğlu, "Sıfatlarıma 'anne' eklensin istemiyorum." ifadelerini kullandı.

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı fenomen dizi Yalı Çapkını'nda İfakat rolüyle adından söz ettiren ve son dönemde verdiği kilolarla dikkat çeken Gülçin Santırcıoğlu, konuk olduğu programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"SIFATLARIMA 'ANNE' EKLENSİN İSTEMİYORUM"

Ünlü oyuncu çocuk sahibi olmayı hiçbir zaman düşünmediğini dile getiren ünlü oyuncu şunları söyledi: "Çocuğa hiç ihtiyaç duymadık, duymuyoruz, duymayacağız da... 'Bu hayata çocuk getirilmez' yerinden kestirmeden değil dediğim şey. Ben gerçekten gezmeyi tercih ediyorum o parayla. Yani sevgili olarak kalmayı istiyorum, sıfatlarıma 'anne' eklensin istemiyorum."

 

Yalı Çapkını'nın İfakat'i Gülçin Santırcıoğlu'ndan 'çocuk' çıkışı! Sözleri sosyal medyayı ikiye böldü - 1. Resim

"OLMUYORUZ KARDEŞİM"

Olana da helal olsun, güle güle büyütün. Yani hiç diyeceğim bir şey yok... Fakat yapmayan kadının sırtında böyle bir baskı var, yok değil. En azından erkeklere 'Pişman olur musun?' diye sorulmuyor, kadınlara soruluyor genelde. Olmuyoruz arkadaşım, olmuyoruz yani. Zaman sadece kadın için işliyormuş gibi davranılması çok sinir bozucu."

Ünlü oyuncunun sözleri sosyal medyayı ikiye böldü.

Yalı Çapkını'nın İfakat'i Gülçin Santırcıoğlu'ndan 'çocuk' çıkışı! Sözleri sosyal medyayı ikiye böldü - 2. Resim

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...