Yeni dizisinde Oktay Kaynarca’ya eşlik edecek sürpriz isim belli oldu

Düzenleyen:
Yeni dizisinde Oktay Kaynarca’ya eşlik edecek sürpriz isim belli oldu

MAGAZİN Haberleri

Oktay Kaynarca, yeni sezonu yayınlanmadan final kararı alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Hızır Çakırbeyli rolünü başarıyla üstleniyordu. Dizinin final yapmasının ardından Kaynarca’nın yeni projesi belli oldu. Ünlü oyuncu önümüzdeki sezonda “Ben Bu Cihana Sığmazam” adlı dizide rol alacak. Kaynarca’nın dizideki partneri ise Pelin Akil olacak.

Oktay Kaynarca’nın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ardından çekeceği yeni dizisi netleşti. Ünlü oyuncunun yapımcılığını da üstlendiği dizi eylül ayında ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Dizinin çekimlerine ise bu ayın sonunda start verilecek.

KADROSU NETLEŞİYOR

Öte yandan Kaynarca’nın dizide sürprizi bol bir karaktere hayat vereceği de gelen bilgiler arasında. Kaynarca’nın üstleneceği karakterin adı ise “Cezayir.”

Kadrosu yavaş yavaş netleşmeye başlayan diziyi Oktay Kaynarca hayranları merakla bekliyor. Kaynarca'nın annesini usta oyuncu Işıl Yücesoy canlandıracak.

Yeni dizisinde Oktay Kaynarca’ya eşlik edecek sürpriz isim belli olduPARTNERİ GÜZEL OYUNCU OLACAK

“Ben Bu Cihana Sığmazam” adlı dizide Oktay Kaynarca'nın partneri de belli oldu. Kaynarca’ya başrolde başarılı oyuncu Pelin Akil eşlik edecek. Kaynarca'nın partneri olacak Akil, dizide doktor Firuze'yi oynayacak.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...