Oktay Kaynarca’nın merakla beklenen yeni dizisi belli oldu

Düzenleyen:
Oktay Kaynarca’nın merakla beklenen yeni dizisi belli oldu

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu Oktay Kaynarca, yeni sezonu yayınlanmadan final kararı alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Hızır Çakırbeyli rolünü başarıyla üstleniyordu. Dizinin final yapmasının ardından Kaynarca’nın yeni dizisinin hangisi olacağı merakla bekleniyordu. Detaylar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Başarılı ismin yeni dizisi ve hayat vereceği karakterin adı belli oldu.

Oktay Kaynarca’nın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ardından çekeceği yeni dizisi netleşti. TV100’ün haberine göre ünlü oyuncunun yapımcılığını da üstlendiği dizi eylül ayında ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

YAPIMCILIĞINI DA ÜSTLENDİ

Başarılı oyuncunun aynı zamanda ortağı olduğu “Güzel Adamlar” şirketinin yapımcılığını da üstleneceği dizinin çekimlerine haziran ayında başlanacak. Merakla beklenen dizinin adı ise “Ben Bu Cihana Sığmazam” olarak açıklandı. Dizi adını şair Nesimi’nin şiirinden alıyor.

Oktay Kaynarca’nın merakla beklenen yeni dizisi belli oldu‘CEZAYİR’ KARAKTERİNE HAYAT VERECEK

Öte yandan Kaynarca’nın dizide sürprizi bol bir karaktere hayat vereceği de gelen bilgiler arasında. Kaynarca’nın üstleneceği karakterin adı ise “Cezayir.”

Kadrosu yavaş yavaş netleşmeye başlayan diziyi Oktay Kaynarca hayranları merakla bekliyor.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...