Yıllar önce Beyazıt Öztürk'ün programına katılmıştı... Halit Kıvanç’ın duygulandıran videosu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

Usta gazeteci ve sunucu Halit Kıvanç, 97 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü televizyoncu Beyazıt Öztürk, vefatı sonrası Halit Kıvanç'ın yıllar önce katıldığı programdan bir bölümü kişisel sosyal medya hesabından paylaştı. Kıvanç’ın sözleri ve o video izleyenleri duygulandırdı.

Radyo ve televizyon yayıncılığının duayen ismi Halit Kıvanç, dün hayatını kaybetti. Türkiye’nin en ünlü ve en uzun süre çalışmış sunucularından Kıvanç'ın vefatını oğlu yazar Ümit Kıvanç sosyal medya hesabından duyurdu. 

Ümit Kıvanç, hesabından "Halit Kıvanç'ı kaybettik. Bizimle birlikte sevenlerinin de başı sağ olsun" paylaşımında bulundu.

BEYAZIT ÖZTÜRK O ANLARI PAYLAŞTI

Usta ismin vefatının ardından çok sayıda siyasetçi, sporcu ve birçok sanatçı taziye mesajı paylaştı. Ünlü televizyoncu ve şovmen Beyazıt Öztürk ise Instagram'dan paylaştığı videoyla duygulandırdı. Öztürk, Halit Kıvanç'ın 2011 yılında konuk olduğu Beyaz Show'dan bir kesite kişisel hesabından "Halit Kıvanç'ı unutmayacağız" notuyla yer verdi.

“ÖĞRENDİKLERİMİ ÜLKEMDE HAYATA GEÇİRECEĞİM”

Halit Kıvanç'ın hayatından bahsedilen videoda Kıvanç’ın hakimlikten spor spikerliğine uzanan yaşamından bir kesit yer aldı. Usta ismin Pele ve Papa ile yaptığı röportajlar, BBC'nin çalışma teklifini ise 'Öğrendiklerimi ülkemde hayata geçireceğim' sözleriyle reddettiği bilgisi de bulunuyordu. Programda Kıvanç’ın videoyu izledikten sonra söylediği “Sadece teşekkür ediyorum, galiba bu sözler beni yaşama devam ettiriyor” sözleri herkesi duygulandırdı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...