Yıllar sonra ortaya çıktı: Survivor Evrim ve Edis aynı projede yer almış

Düzenleyen:
Yıllar sonra ortaya çıktı: Survivor Evrim ve Edis aynı projede yer almış

MAGAZİN Haberleri

Survivor 2022 All Star'da geçtiğimiz günlerde ekranlara gelen birleşme partisinde Edis konser vermişti. Sevilen şarkıcı Edis'in yarışmacı Evrim Keklik'le yıllar öncesine dayanan tanışıklığı duyanları şaşkına çevirdi.

Survivor 2022'nin en çok konuşulan isimlerinden olan Evrim Keklik, dün akşam yarışmaya başarılı performansı ile adeta damga vurdu. Çıktığı 5 oyunu da alan Evrim, gösterdiği performans ile hem takımına galibiyeti getirdi hem de sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden oldu.

Milyonları ekran başına kilitleyen yarışmada geçtiğimiz günlerde düzenlenen birleşme partisinde Edis konser vermişti. O partiden karşı karşıya gelen ve bir süre birlikte dans eden Edis ve yarışmacı Evrim Keklik hakkındaki gerçek ise duyanları şaşkına çevirdi.

Yıllar sonra ortaya çıktı: Survivor Evrim ve Edis aynı projede yer almış

AYNI DİZİDE ROL ALMIŞLAR

Survivor'da geçtiğimiz günlerde düzenlenen birleşme partisine katılan Edis, şarkılarıyla hem ekran başındakileri hem de Survivor All Star yarışmacılarını mest etmiş, kulakların pasını silmişti. Edis'in Survivor yarışmacısı olan Evrim Keklik'le yıllar önce başrollerini Zeynep Dörtkardeşler, Cem Kılıç ve Ceyda Tepeliler'in paylaştığı Dinle Sevgili dizisinde yer aldıkları ortaya çıktı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...