Yoğun bakıma alınan Madonna'dan iyi haber geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yoğun bakıma alınan Madonna'dan iyi haber geldi

MAGAZİN Haberleri

Enfeksiyon sebebiyle hastaneye kaldırılan ve yoğun bakıma alınan ünlü şarkıcı Madonna'dan iyi haber geldi. Tedavisi olumlu sonuçlanan sanatçı, taburcu edildi. Madonna'nın ertelenen konserlerinin ise ne zaman yapılacağıyla ilgili bir bilgi verilmedi.

Dünyaca ünlü ABD’li sanatçı Madonna, geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırıldı. Cidii bir bakteriyel enfeksiyona yakalanan 64 yaşındaki şarkıcı, yoğun bakıma alındı. 

Bunun ardından menajeri Guy Oseary, Madonna'nın 15 Temmuz'da Kanada'nın Vancouver'de başlaması planlanan ve 35 şehri kapsayacak olan dünya turnesinin ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu. Oseary "Turne için yeni bir başlangıç tarihi ve yeniden planlanan şovlar da dahil olmak üzere daha fazla ayrıntıyı planlar planlamaz sizinle paylaşacağız" dedi.

TEDAVİSİ EVİNDE SÜRECEK

Sanatçıdan bugün iyi haber geldi. Tedavisi olumlu sonuçlanan Madonna, taburcu edildi. ABD'li sanatçının evinde kendisini daha iyi hissettiği ve sağlık kontrollerinin devam edeceği aktarıldı.

Ertelenen konserlerin ne zaman yapılacağı ise belirtilmedi.

.Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...