Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Youtube'da yayınlanan görüntüleri çok konuşulmuştu! Bennu Yıldırımlar, Nuri Bilge Ceylan'a sert tepki gösterdi

Yaprak Dökümü dizisindeki ‘Fikret’ rolüyle hafızalarda yer edinen ünlü oyuncu Bennu Yıldırımlar katıldığı programda dikkat çeken açıklamalar yaptı. Yıldırımlar, rol aldığı 'Ahlat Ağacı' filminin kamera arkası görüntülerini YouTube'dan paylaşan yönetmen Nuri Bilge Ceylan'a tepki gösterdi.

Kaydet
a- | +A

Nuri Bilge Ceylan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Ahlat Ağacı filminin başrollerinde Bennu Yıldırımlar, Doğu Demirkol ve Murat Cemcir yer almıştı.

Youtube'da yayınlanan görüntüleri çok konuşulmuştu! Bennu Yıldırımlar, Nuri Bilge Ceylan'a sert tepki gösterdi - 1. Resim
Başlık ResmiYoutube'da yayınlanan görüntüleri çok konuşulmuştu! Bennu Yıldırımlar, Nuri Bilge Ceylan'a sert tepki gösterdi - 1. Resim

Filmin kamera arkasındaki bir görüntü, o yıllarda ünlü yönetmen tarafından sosyal medyada yayınlanmıştı. Nuri Bilge Ceylan'ın Bennu Yıldırımlar’a oyunculuk üzerine tavsiyelerde bulunarak; "Ezberin eksik, tam olsa bunu yaşamayız. Yani siz çok konsantre oluyorsunuz, olmayın! Okulda çok konsantre olmayı öğretiyorlar size. Konsantrasyon bozuyor zaten... Böyle odaklanıyorsunuz işe... Odaklanmayın, bırakın aksın o kendi kendine. Bak ben şimdi burada (ıslık çalıyor) yaptım. Hiç yeri değil gibi ama hayat öyle değil, zengin! Hayatta küçük küçük alakasız jestler mimikler var. Sizde onlar kalmıyor. Sırf gerekli şeyler kalıyor. O zaman da hayat kokusu olmuyor. Sırf rolün gerektirdiği mimikler ve jestlerden ibaret olmamalı hiçbir şey, hiçbir durum" ifadelerini kullanmıştı.

Youtube'da yayınlanan görüntüleri çok konuşulmuştu! Bennu Yıldırımlar, Nuri Bilge Ceylan'a sert tepki gösterdi - 2. Resim
Başlık ResmiYoutube'da yayınlanan görüntüleri çok konuşulmuştu! Bennu Yıldırımlar, Nuri Bilge Ceylan'a sert tepki gösterdi - 2. Resim

Bennu Yıldırımlar, katıldığı bir programda o videoyla ilgili olarak 7 yıl sonra bir açıklamada bulunarak Nuri Bilge Ceylan'a tepki gösterdi. Ünlü isim, "Saygı duyup dinledim. İşin başka yerlere doğru gitmemesi açısından insan konuşmuyor diyeyim ben. Çekim ortamında her şey olabilir, söylenebilir. Ama bunun yayınlanması etik mi? Bence değil. O konu üzerinde düşünülmesi gerekir" dedi.

BAKMADAN GEÇME
Türkiye
HABER

Türkiye'yi terk edip Londra'ya taşınmıştı! İnci Türkay sebebini ilk kez açıkladı

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Magazin
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.