Yürek Çıkmazı oyuncusu Mesut Akusta kaza geçirdi, araba parmaklarını ezdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yürek Çıkmazı oyuncusu Mesut Akusta kaza geçirdi, araba parmaklarını ezdi

MAGAZİN Haberleri

TRT1’de ekranlara gelen Yürek Çıkmazı dizisinde Yılmaz karakterini canlandıran ünlü oyuncu Mesut Akusta, talihsiz bir kaza geçirdi. Akusta’nın parmakları aracın altında ezildi. Hastanede müdahalesi yapılan oyuncunun 3 parmağının kırıldığı öğrenildi.

Yürek Çıkmazı dizisinin Yılmaz’ı Mesut Akusta kaza geçirdi. Set aracında olan Akusta arabadan inerken dengesini kaybederek düştü, ünlü oyuncunun parmakları geri gelen aracın altında kaldı. 

Mesut Akusta, Teşkilat dizisinde oynarken evde beyin kanaması geçirmiş ve ölümden dönmüştü. Usta aktör uzun bir tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuşmuştu. Bu sezon Yürek Çıkmazı dizisinde başrol oynayan Akusta, yine sevenlerini korkuttu.

Yürek Çıkmazı oyuncusu Mesut Akusta kaza geçirdi, araba parmaklarını ezdi

KIRILAN PARMAKLARI ALÇIYA ALINDI

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, ünlü oyuncu feci bir kaza geçirdi. Çekimler sırasında dişi yerinden çıkan oyuncu doktora gitmek için set aracına bindi. Akusta araçtan indikten sonra dengesini kaybedip düştü. Arabayı kullanan şoför arkaya bakmadan hareket etti ve yere düşen oyuncunun parmaklarını ezdi. Acılar içinde kıvranan oyuncunun 3 parmağının kırıldı. Akusta’nın tedavisi yapıldıktan sonra parmakları alçıya alındı. 

Tedavi sonrası usta oyuncu işinin başında döndü. Sağlık sorununa rağmen işini aksatmayan Metin Akusta, senaryoda da birileriyle kavga etmiş gibi gösterildi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...