Acun Ilıcalı ile el sıkışan Demet Akalın’ın TV8’deki partneri belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Acun Ilıcalı ile el sıkışan Demet Akalın’ın TV8’deki partneri belli oldu

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, ekranlara dönüyor. TV8’de program yapacak ismin, partneri netleşti.

Pop müziğinin başarılı şarkıcısı Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla müjdeyi vermişti. Acun Ilıcalı ile fotoğraf paylaşan Akalın, TV8’de yeni programa başlayacağının duyurusunu yapmıştı.

TV8'E TRANSFER OLDU

Sıkı bir Survivor takipçisi olan Akalın, Ilıcalı ile Levent’teki Acun Medya ofisinde bir araya gelmişti. Buluşmaya dair bir fotoğrafı ise sosyal medya hesabından ‘Hayırlı olsun diyelim mi?’ notuyla paylaşıp eşi Okan Kurt’u etiketlemişti. 

Ünlü şarkıcının bu paylaşımı ‘Acun Ilıcalı ile Demet Akalın sürpriz bir proje için el sıkıştı’ yorumlarına neden olmuştu. Daha sonra ise bir dönem Star TV'de Alişan ile gündüz kuşağında program sunan Demet Akalın’ın TV8’e transfer olduğu anlaşılmıştı. 

JESS MOLHO İLE PROGRAM SUNACAK

Demet Akalın’ın TV8’de öğleden sonra yayınlanacak gündüz kuşağı programında yer alacağı öğrenildi. Akalın’ın programdaki partneri de belli oldu. Sosyal medyadan paylaşım yapan şarkıcı, ünlü sunucu Jess Molho ile fotoğrafını paylaşacak ‘Hayata dair ne varsa konuşacağız’ notunu düştü. 

Acun Ilıcalı ile el sıkışan Demet Akalın’ın TV8’deki partneri belli oldu

Demet Akalın ile Jess Molho’nun sunacağı programın yayın tarihi henüz netleşmedi. 

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...