Akın Akınözü ekranlara dönüyor…Yeni dizisi belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Akın Akınözü ekranlara dönüyor…Yeni dizisi belli oldu

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

Son olarak Tuzak’ta Bensu Soral ile başrolü paylaşan başarılı oyuncu Akın Akınözü’nün yeni dizi projesi netlik kazandı.

Geçtiğimiz sezon TV8’in ilgiyle izlenen dizisi Tuzak’ın başrol oyuncusu Akın Akınözü, yeni bir anlaşmaya imza attı. Başarılı isim, sürpriz bir diziyle geliyor. 

Yakışıklı oyuncu Akın Akınözü, ilk kez ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ dizisiyle ekranlara çıktı; ardından sırasıyla ‘Arkadaşlar İyidir’ , ‘Aslan Ailem’ , ‘Payitaht: Abdülhamid’ , ‘Hercai’ , ‘Kaderimin Oyunu’ dizilerinde yer aldı. Son olarak TV8’de yayınlanan ‘Tuzak’ ile kameralar karşısına geçti. Reytinglerde bekleneni veremeyen dizi, 13. bölümünde final yaptı.

Akın Akınözü ekranlara dönüyor…Yeni dizisi belli oldu

YENİ DİZİSİNİN ADI: AİLE ALBÜMÜ

Rol aldığı yapımlarla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Akın Akınözü’nün yeni projesi belli oldu. Şöhreti ülke sınırlarını aşan, İspanya’da ve Latin Amerika’da birçok hayranı olan Akın Akınözü, kulislerden sızan bilgilere göre usta yapımcı Saner Ayar’ın patronu olduğu O3Medya’yla el sıkıştı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın duyurduğu haberde,başarılı oyuncunun rol alacağı dizinin adı Aile Albümü… Projenin yönetmen koltuğunda  ise Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve İstanbullu Gelin gibi ekran tarihine geçen unutulmaz dizileri çeken Zeynep Günay oturacak. 

Akın Akınözü’nün rol alacağı dizinin hangi kanalda yayınlanacağı ise henüz netleşmedi.

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...