Çağatay Ulusoy’a bomba partner… Herkes çok yakıştırdı

Düzenleyen: / Kaynak: Muhabironline
- Güncelleme:
Çağatay Ulusoy’a bomba partner… Herkes çok yakıştırdı

MEDYA Haberleri  / Muhabironline

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, uzun bir aranın ardından televizyon ekranlarına geri dönüyor. Ulusoy’un FOX TV’de yayınlanacak dizisi için rol arkadaşının belli olduğu iddia edildi.

Sezonun en iddialı yapımlarından Gaddar için geri sayım başladı. Merakla beklenen dizisinin kadrosu yavaş yavaş netleşiyor. 

‘Adını Feriha Koydum’ , ‘Medcezir’ , ‘İçerde’ , ‘Menajerimi Ara’ gibi birçok dizide rol alan Çağatay Ulusoy, bir süredir televizyon ekranlarında görünmüyordu. Oyunculuktaki performansıyla adından söz ettiren isim, ‘Hakan: Muhafız’, ‘Kağıttan Hayatlar’ , ‘Terzi’ gibi dijital işlere yönelmişti. 

BÖLÜM BAŞI 2 MİLYON TL ALACAK

Yakışıklılığı ve başarılı oyunculuğuyla çok konuşulan Ulusoy, ‘Gaddar’ dizisiyle anlaşmaya vardı. Son dönemde projeden projeye koşan isim, geçtiğimiz günlerde diziden alacağı ücretle gündeme geldi. Yurt dışında satışı en çok olan oyuncuların başında gelen Çağatay Ulusoy, anlaştığı ücretle rekor kırdı. Ulusoy’un bölüm başı 2 milyon TL alacağı öğrenildi. Böylece Çağatay Ulusoy, Aile dizisiyle 1,5 milyona anlaşan Kıvanç Tatlutuğ’u aldığı ücrette geçmiş oldu. 

MELİS SEZEN Mİ ROL ALACAK?

Muhabironline’da yer alan habere göre; daha yayınlanmaya başlamadan çok konuşulan ‘Gaddar’ dizisinde Çağatay Ulusoy’un partneri için Melis Sezen’in adı geçiyor. İkilinin adının birlikte geçtiğini duyanlar şimdiden çok yakıştırdı. Sezen ya da yapım ekibi konuyla ilgili konuş bir açıklama yapmadı.

GADDAR DİZİSİNİN KONUSU

Dizinin oyuncu kadrosu tam olarak belli olmasa da dizide Aras Bulut İynemli ve Çağatay Ulusoy başrolde yer alacak. Aytaç Uşun ve Uğur Yıldıran gibi isimler de dizide yer alması kesinleşenlerden.

Dizide sevdiği kadını ve ailesini geride bırakıp askere giden Levent’in dönüşte hiç beklemediği olayların içinde kendisini bulması sonucu adeta bir gaddara dönüşmesini ekrana taşıyacak. Öte yandan dizinin müziği olarak geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden usta sanatçı Erkin Koray’ın ‘Gaddar’ şarkısı kullanılacak.

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Muhabironline
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...