Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu'nu kim oynuyor? Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu konusu nedir? İşte oyuncu kadrosu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu'nu kim oynuyor? Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu konusu nedir? İşte oyuncu kadrosu

MEDYA Haberleri

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu filminin konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Özellikle “Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu'nu kim oynuyor?” sorusu sıkça araştırılıyor. Filmde Naim Süleymanoğlu’nu canlandıran Naim Süleymanoğlu’nu canlandıran Hayat Van Eck Süleymanoğlu’na benzerliği ile dikkatleri çekiyor. Peki, Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu'nu kim oynuyor? Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu konusu nedir? İşte oyuncu kadrosu…

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu film büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Tüm zamanların en iyi haltercisi olarak kabul edilen ve Cep Herkülü olarak lanse edilen Naim Süleymanoğlu’nun filminin konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Özellikle Hayat Van Eck’in Naim Süleymanoğlu’na olan benzerliği dikkat çekiyor. Peki, Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu'nu kim oynuyor? Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu konusu nedir? İşte oyuncu kadrosu…

Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu'nu kim oynuyor? Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu konusu nedir? İşte oyuncu kadrosu

CEP HERKÜLÜ NAİM SÜLEYMANOĞLU'NU KİM OYNUYOR?

Tüm zamanların en iyi haltercisi olarak kabul edilen ve Türk spor tarihine adını altın harflerle yazdırmış Naim Süleymanoğlu'nun filmi izleyici ile TRT ekranlarında buluşuyor. Naim Süleymanoğlu'nun hayatını anlatan 'Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu' filminde Naim Süleymanoğlu'nu Hayat Van Eck canlandırıyor. Hayat Van Eck’in Naim Süleymanoğlu’na olan benzerliği ise dikkat çekiyor.

HAYAT VAN ECK KİMDİR?

Hollanda'nın Amsterdam kentinde dünyaya gelen Eck, 6 yaşına kadar Hollanda'da yaşadı. 6 yaşından sonra ailesiyle birlikte İzmir’e yerleşti ve burada yaşamaya başladı. Babası Hollandalı olan Eck'in annesi bir Türk'tür.

2017 yılında oyuncu ve yönetmen Onur Saylak’ın Daha isimli sinema filminde rol alan Eck, filmde canlandırdığı Gaza rolüyle 24. Adana Altın Koza Film Festivali’nde Umut Veren Genç Oyuncu ödülünü kazandı.

HAYAT VAN ECK ROL ALDIĞI FİLMLERİ

2019 - Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu – Başrol

2017 - Daha- Rolü: Gaza

Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu'nu kim oynuyor? Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu konusu nedir? İşte oyuncu kadrosu

ÇEKİMLERDEN ÖNCE 7 AYLIK FİZİKSEL HAZIRLIK

Hayat Van Eck, Naim Süleymanoğlu filmi için çekimler öncesinde fiziksel olarak 7 aylık bir hazırlanma süreci geçirdiği bilgisini vererek, "Naim Süleymanoğlu'nun motivasyonunu, azmini, niye bunları başardığını, neden bu sorumlulukların altına girdiğini, niye hayatını ve çevresindekileri riske attığını öğrenmiş oldum. Ayrıca fiziksel ve haltere hazırlık süreci çekimler boyunca da devam etti" dedi.

Süleymanoğlu'nun özverisi ve azminin kendisi için de büyük bir ilham kaynağı olduğunu vurgulayan Eck, şöyle konuştu:

"Naim Süleymanoğlu'nun ailesinden bir tek ağabeyi Muharrem Süleymanoğlu ve onu Bulgaristan'dan kaçıranla tanıştım. Sıra arkadaşı, spor arkadaşı gibi bir sürü insanla, mahallesindeki insanlarla tanışıp, hatıralarını öğrendikçe bu durum onu daha iyi anlamam ve daha iyi sunmam için bana yardımcı oldu. İnternet üzerinden binbir türlü videosunu izledim. Okuyabildiğim tüm kaynaklardan bilgi edindim. Belgesellerini izledim. Duygularını, nasıl düşündüğünü, o anki motivasyonunu, adım atışındaki ritmik hareketler, küçük tikleri, dudağını yalaması gibi şeylerin üzerine çalışarak role hazırlandım."

CEP HERKÜLÜ NAİM SÜLEYMANOĞLU KONUSU NEDİR?

Momçilgrad’ın Ptiçar köyünde doğan efsanevi halterci Naim Süleymanoğlu’nun hayatını konu alan filmde döneme ilişkin detaylarda veriliyor.

Biyografi ve dram türündeki filmde Cep Herkülü lakabıyla bilinen Naim Süleymanoğlu’nun hayatının yanında Todor Jivkov liderliğindeki Bulgar Komünist Partisi iktidarı altında 1984 yılının sonunda uygulamaya konulan Bulgaristan Türklerinin isimlerinin devlet zoruyla Bulgar isimleriyle değiştirilmesi konu ediliyor.

Resmi makamlarca "Diriliş Süreci" adı verilen Bulgarlaştırma kampanyasının sonuçları ve bu durumu dünyaya duyurmak için Naim'in Bulgaristan'ı terk etme girişimleri geniş yer tutuyor.

Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu'nu kim oynuyor? Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu konusu nedir? İşte oyuncu kadrosu

CEP HERKÜLÜ: NAİM SÜLEYMANOĞLU OYUNCULARI

Başrolünde Hayat Van Eck’in Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmi oyuncu kadrosunda Yetkin Dikinciler, Selen Öztürk, Gürkan Uygun, İsmail Hacıoğlu, Uğur Güneş, Renan Bilek, Barış Kıralioğlu ve Bülent Alkış yer aldı. İşte Oyuncu Kadrosu:

  • Hayat Van Eck - Naim Süleymanoğlu
  • Yetkin Dikinciler - Süleyman Süleymanoğlu
  • Selen Öztürk - Hatice Süleymanoğlu
  • Gürkan Uygun - Enver Türkileri
  • İsmail Hacıoğlu - Mehmet Tunç
  • Uğur Güneş - Cemal Tunalı
  • Renan Bilek - Remzi
  • Barış Kıralioğlu - Turgut Özal
  • Bülent Alkış - Atalay Göktuna

NAİM SÜLEYMANOĞLU KİMDİR?

Naim Süleymanoğlu, 23 Ocak 1967 tarihinde Bulgaristan’ın Kırcaali şehrinde dünyaya geldi. Bulgaristan Türkü halterci Naim Süleymanoğlu, birçok otoriteye göre tüm zamanların en iyi haltercisi olarak kabul edilir. Yapıca ufak tefek ancak çok güçlü olması nedeniyle Cep Herkülü olarak anılır.

Naim Süleymanoğlu, tedavi gördüğü hastanede 18 Kasım 2017 tarihinde 50 yaşında öldü.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...