Ebru Şahin ve Birkan Sokullu'nun yeni dizisi gündem oldu! Yüz Yıllık Mucize dizisi nerede çekiliyor? Oyuncu kadrosu ve konusu…

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ebru Şahin ve Birkan Sokullu'nun yeni dizisi gündem oldu! Yüz Yıllık Mucize dizisi nerede çekiliyor? Oyuncu kadrosu ve konusu…

MEDYA Haberleri

Star TV ekranlarında yeni sezona damga vuran yapımlarından Yüz Yıllık Mucize dizisi gündem oldu. Başrollerinde Ebru Şahin ve Birkan Sokullu gibi isimlerin yer aldığı dizinin nerede çekildiği de merak ediliyor. İşte dizide merak edilen detaylar…

Sıra dışı senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosu ile Star TV ekranlarında 16 Mart Perşembe akşamı izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Yüz Yıllık Mucize dizisinden yen detaylar gelmeye başladı. Birçok kişi tarafından henüz fragmanları yayınlanmasının ardından bile ilgiyle takip edilen dizinin nerede çekildiği, konusu ve oyuncu kadrosu ise merak uyandırdı.

Star TV ekranlarında sezona damgasını vurması beklenen yapımlardan biri olarak gösterilen Yüz Yıllık Mucize dizisinde Ebru Şahin ve Birkan Sokullu gibi ünlü isimler yer alıyor. Diziden gelen yeni detaylar ise izleyicileri heyecanlandırdı.

Ebru Şahin ve Birkan Sokullu'nun yeni dizisi gündem oldu! Yüz Yıllık Mucize dizisi nerede çekiliyor? Oyuncu kadrosu ve konusu…

YÜZ YILLIK MUCİZE DİZİSİ OYUNCULARI

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan ve senaryosunu Nuran Evre Şit’in kaleme aldığı Yüz Yıllık Mucize dizisinde Ebru Şahin ve Birkan Sokullu başrollerde yer alıyor. Dizide ayrıca Zerrin Tekindor, Necip Memili, Gözde Seda Altuner, Laçin Ceylan, Ayşegül Cengiz, Yalçın Hafızoğlu, Merve Nur Bengi, Ecem Çalhan, Zehra Kelleci ve Hümeyra gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

YÜZ YILLIK MUCİZE DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Yüz Yıllık Mucize dizisi 130 yaşında olan Ali Tahir’in hikayesini konu alıyor. Hayatı ile önemli bir karar verdiği dönemde Harika ile karşılaşmasının ardından her ikisi için açılacak yeni bir sayfa konu ediliyor. Dizide gelen ilk fragmanlar ise sıra dışı bir hikayeye sahip olduğuna işaret ediyor.

YÜZ YILLIK MUCİZE DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Star TV ekranlarının dikkat çeken yapımlarından olan Yüz Yıllık Mucize’nin nerede çekildiği de merak ediliyor. Yüz yıl boyunca yaşamasına rağmen hala genç görünen bir Kuvayi Milliye mensubu adımın genç bir kızla tanışmasını konu alan dizinin İstanbul’un farklı semtlerinde çekiminin yapıldığı aktarıldı. 16 Mart Perşembe günü ekrana gelecek dizinin ilk bölümü ise şimdiden merak uyandırdı.  

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...