Finali ile tüm dünyayı sarsmıştı: The Walking Dead yeniden seyirci karşısına çıkıyor, tarih belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Finali ile tüm dünyayı sarsmıştı: The Walking Dead yeniden seyirci karşısına çıkıyor, tarih belli oldu

MEDYA Haberleri

Dünya genelinde önemli bir popülerlik elde etmiş olan The Walking Dead dizisinin finali ile sarsılan seyircisine müjdeli bir haber geldi. The Walking Dead evreninde geçen yeni dizinin tarihi belli oldu.

Dijital yayın platformlarının yaygın bir şekilde kullanılmaya başlanması ve her geçen gün dijitale olan ilginin artmasıyla birlikte, dizi sektöründe de globallik hakim olmaya başladı. Türk dizilerinin diğer ülkelere satılması gibi dünyadaki pek çok dizide yayın sınırlarını aştı ve dünyanın pek çok yerine popüler oldu. O yapımlardan biri olan The Walking Dead için yeni bir gelişme yaşandı. 

Yayınlandığı dönemde ilgiyle takip edilen ve her bölümünde daha çok izleyici kitlesine sahip olan The Walking Dead, geçtiğimiz sezon yayınlanan 11. sezonu ile final yapma kararı almış ve ekranlardan ayrılmıştı. Yaşanan bu ayrılık sonrasında The Walking Dead seyircisi ciddi bir hayal kırıklığına uğrarken; yapım ekibi aynı evrende geçecek olan üç dizinin müjdesini vermişti. Bu dizilerin ilki için yayın tarihi belli oldu. İşte The Walking Dead dizisinin yeni versiyonuna ilişkin tüm detaylar…

YENİ VERSİYONU SEYİRCİ KARŞISINA ÇIKIYOR 

The Walking Dead dizisiyle aynı evrende geçecek olan ve bu diziden esinlenerek çekilmiş olan üç dizinin ismi, geçtiğimiz aylarda; “Dead City, Darly Dixon ve Rick & Michonne” şeklinde açıklanmıştı. Merak ile beklenilen serinin ilk yapımı olan The Walking Dead: Dead City için açıklama geldi. Beş ay öncesinde görselleri yayınlanmış olan The Walking Dead: Dead City dizisinin seyirci karşısına çıkacağı tarih belli oldu. Amerika Birleşik Devletleri (ABD) başta olmak üzere çeşitli platformlar ile anlaşmaya vararak, dünyanın pek çok ülkesinde yayınlanacak olan The Walking Dead: Dead City dizisi, belli olan yayın tarihini duyurdu. 

HAZİRAN AYINDA GÖSTERİME GİRİYOR 

Ana dizide yer alan Maggie (Lauren Cohan) ve Negan (Jeffrey Dean Morgan) karakterlerini konu alacağı bilinen The Walking Dead: Dead City dizisinde; Maggie’nin oğlu Hershel’in kaçırılması ve bu kaçırılma üzerine Maggie ile Negan’danın Hershel’i kurtarmak için zombi istilasına uğramış olan New York’a gitmek zorunda kalacaklarının ele alınacağı öğrenilmişti. Heyecanla beklenen The Walking Dead: Dead City dizisinin yayın tarihi 18 Haziran 2023 olarak duyurulu. Dizinin dünya gösterimini AMC ve AMC+ platformlarının üstleneceği açıklandı. 

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...