Gazetemize iki ödül birden geldi

Gazetemize iki ödül birden geldi

MEDYA Haberleri

Gazetemize iki ödül birden Ekonomi medyası ve iş dünyası, 14. Ekonomi Basını Başarı Ödülleri töreninde buluştu.

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) tarafından düzenlenen Ekonomi Basını Başarı Ödüllerinde, haberleriyle gündem oluşturan medya mensupları belirlendi. Önceki gün İstanbul Ticaret Odasının (İTO) Eminönü'ndeki genel merkezinde düzenlenen törene İTO, TİM, DEİK, ASKON Başkanları ve iş dünyası STK'larının başkanları ile 90'a yakın davetli, Zoom üzerinden de çok sayıda izleyici katıldı. Yarışmada arkadaşlarımız Kaan Zenginli ve Önder Çelik, gündeme damgasını vuran haberleriyle ödüle hak kazandı. Yazılı basın tarafında ‘Galerici Zulaları’ haberi ile Yılın En İyi Ekonomi Haberi Ödülüne, arkadaşımız Kaan Zenginli layık görüldü. Arkadaşımız Önder Çelik ise ‘Kuryeyi devlet kaptı, esnaf yaya kaldı’ başlıklı haberiyle ‘Barış Bektaş Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Gazetemize iki ödül birden geldi
Arkadaşımız Kaan Zenginli ödülünü TİM Başkanı İsmail Gülle'nin elinden aldı.

BAKANLARDAN TEBRİK GELDİ

Bakan Dr. Nureddin Nebati mesajında "Ekonomi Basını Başarı Ödülleri kapsamında ödül almaya hak kazanan EGD’nin değerli basın mensuplarını en içten duygularımla kutluyor, organizasyonda emeği geçen tüm üyeleri tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı. Bakan Dr. Mehmet Muş da "Ekonomi Basını Başarı Ödülleri’ne layık görülen kıymetli gazetecileri canıgönülden tebrik eder, ödül töreninizin hayırlara vesile olmasını dilerim" mesajını iletti.

Gazetemize iki ödül birden geldi
Arkadaşımız Önder Çelik’in ödülünü, EV-SİD Kurucu Başkanı Burak Önder verdi.

MEDYAYA BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR

Törenin ev sahibi İTO Başkanı Şekib Avdagiç, küresel kriz ortamının geçici olduğunu belirterek “Elbette hiçbir 'tünel' ebedi değildir. Yine atalarımızın dediği gibi 'Sel gider, kum kalır...' Dolayısıyla bu süreç sonrasında kazananın ülkemiz olması için hepimize ve bilhassa ekonomi gazetecilerine büyük görev düşüyor” dedi. TİM Başkanı İsmail Gülle ise törende yaptığı konuşmada “Ekonomimiz büyüdükçe, bu işin fikrî ve stratejik boyutunun da önemi artıyor. Yazılarınızla, haberlerinizle, her zaman yeni fikirleri, alternatif çözümleri sunan aktörler olarak yanımızda oldunuz. Bizlere yol arkadaşlığı etmeniz, İhracat Ailemizi daha da güçlü kıldı” diye konuştu. EGD Başkanı Erçin de konuşmasında, katılım gösteren gazeteci üstadlara, STK başkanlarına teşekkür etti.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...