Kim Milyoner Olmak İster’de duygusal anlar… Soruyu duyunca gözyaşlarını tutamadı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kim Milyoner Olmak İster’de duygusal anlar… Soruyu duyunca gözyaşlarını tutamadı

MEDYA Haberleri

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster’e katılan yarışmacı, kendisine yöneltilen soru karşısında gözyaşlarına hakim olamadı. Programa damga vuran o anlarda İmirzalıoğlu da ne yapacağını bilemedi.

YAZAR: MELİN ÖZTÜRK / Ekranların sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. ATV’de yayınlanan ve izleyicinin yıllardır severek izlediği programda duygusal anlar yaşandı. 

Yarışmaya Antalya’dan katılan 36 yaşındaki Filiz Balemen, karşısına çıkan soru nedeniyle gözyaşlarını tutamadı. Balemen’e “1993- 1997 arasında yayımlanan, hikayesinin büyük kısmı Çengelköy'de geçen ve başkarakteri, Şevket Altuğ'un canlandırdığı Fiko olan dizi hangisidir?” sorusu yöneltildi. Yarışmacı soruya 'C- Süper Baba' cevabını verdi.

“BABAM BENİM HER ŞEYİMDİ”

Soruyu doğru bilen yarışmacıya ünlü sunucu, “Sizin babanızla muhabbetiniz nasıldır? Süper Baba mıydı sizin babanız da?” diye sordu. Dört yıl önce babasını kaybettiğini anlatan Balemen gözyaşlarına hakim olamadı. “Babam benim her şeyimdi” diyerek duygulanan yarışmacı sözlerine devam edemedi.

Kim Milyoner Olmak İster’de duygusal anlar… Soruyu duyunca gözyaşlarını tutamadı

100 BİN TL KAZANDI

Antalya’da yaşadığını belirten Filiz Balemen, palyaço olarak çalıştığını ve eşiyle birlikte işlettikleri dürümcü dükkânlarında içli köfte yapıp sattıklarını söyledi. Balemen yarışmadan kazanacağı ödülle süpürge almak, kızlarını tatile götürmek ve kapısının kilidini yaptırmak istediğini açıkladı. Yarışmadaki performansıyla dikkat çeken isim, 100 bin TL’lik ödülün sahibi oldu.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...