Kirli Sepeti dizisine iki yeni oyuncu… Başarılı isimler kadroda

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Kirli Sepeti dizisine iki yeni oyuncu… Başarılı isimler kadroda

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

Her Pazar ekrana gelen FOX TV’nin sevilen dizisi Kirli Sepeti’nin kadrosuna iki yeni oyuncu dahil oldu.

Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan, Gözde Seda Altuner gibi oyuncuların rol aldığı Kirli Sepeti dizisine yeni oyuncular katıldı. 

AHU SUNGUR VE SU KUTLU KADRODA

Yeni bölümü 5 Kasım‘da yayınlanacak olan dizinin kadrosuna Ahu Sungur katıldı. Usta oyuncunun Aylin’in (Melisa Döngel) annesi Cavidan’ı üstleneceği öğrenildi. Cavidan’ın evindeki hizmetçi rolü için yapılan görüşmeler de sonuçlandı. Cavidan‘ın hizmetçisi Kıymet rolü için genç yıldız Su Kutlu‘yla anlaşma yapıldı. Ece Erdek Koçoğlu‘nun yönettiği Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun‘un lüks bir sitede hizmetçilik yapan Songül, Hayriye ve Medine’ye hayat verdiği diziyi Merve Girgin Aytekin yazıyor. 

Kirli Sepeti dizisine iki yeni oyuncu… Başarılı isimler kadroda

Ahu Sungur - Su Kutlu

KİRLİ SEPETİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kirli Sepeti son olarak 5 bölümüyle ekranlara geldi. İlgiyle izlenen dizide İlkkan’ın tutuklanması Songül ve İlkgül’ü perişan etti. İlkkan’ın gerçekten katil olabileceğinden panik olan Canan ise bu konuda Songül’ün üzerine gitti ve bu ona ağır gelince Songül Canan’ı temelli terk etti. Fakat Songül’e gelen en ağır darbe oğlunun haberini alınca onunla yüzleşmeye gelen kocası oldu. Tüm öfkesini Kahraman’dan çıkaran İlkgül, ağabeyinin suçsuzluğunu kanıtlayabilmek için Medine’yi Meryem’in öldüğü eve sokma planını hızlandırdı. O eve girmekten ölesiye korkan Medine ise Songül için tüm tehlikeleri göğüslenmeye kararlı.

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...