Kuruluş Osman’ın 5. sezon tarihi belli oldu! Afişi paylaşan Burak Özçivit’e yorum yağdı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Kuruluş Osman’ın 5. sezon tarihi belli oldu! Afişi paylaşan Burak Özçivit’e yorum yağdı

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

ATV’nin sevilen dizisi Kuruluş Osman’ın merakla beklenen 5. sezon tarihi belli oldu. Dizinin başrolünde yer alan Burak Özçivit, yeni afişi paylaştı, 5. sezonun ne zaman başlayacağı da açıklandı.

Kuruluş Osman’ın yeni sezonu izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. İlk bölümü 20 Kasım 2019 tarihinde yayınlanan aksiyon ve tarih türündeki dizinin yeni bölümleri için geri sayım başladı.

4 EKİM ÇARŞAMBA AKŞAMI EKRANDA

Başrolünde Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in yer aldığı ve geçtiğimiz sezon finalinin soluksuz izlendiği Kuruluş Osman'ın 5. sezon ilk tanıtımı yayınlandı. Yıldız Çağrı Atiksoy, Seda Yıldız, Özge Törer gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı dizinin 4 Ekim 2023 akşamı izleyiciyle buluşacağı öğrenildi. 

ZENGİNLEŞEN OYUNCU KADROSUYLA GELİYOR

Yeni dekorları, yeni hikayesi, merakla beklenen sürpriz karakterleri ve birbirinden başarılı oyuncularla daha da zenginleşen oyuncu kadrosu ile yine reytingleri alt üst etmeye hazırlanan 'Kuruluş Osman', ezberleri bozacak beşinci sezonunda Anadolu'nun kudretli beylerinin, kurulacak devlet için karşı karşıya geldiği mücadeleyi ekrana taşıyacak.

Kuruluş Osman’ın 5. sezon tarihi belli oldu! Afişi paylaşan Burak Özçivit’e yorum yağdı

TAKİPÇİLERİ YORUMSUZ BIRAKMADI

Öte yandan Kuruluş Osman’ın başrolünde yer alan Burak Özçivit, sosyal medya hesabında 5. sezonun yeni afişini paylaştı. Ünlü oyuncunun kum saati emojisi ile paylaştığı gönderiye yorum yağdı. Takipçileri “Yeni sahneler için çok heyecanlıyız” , “Oh be sonunda, merakla bekliyoruz” şeklinde yorum yaptı. Fotoğrafa kısa sürede onlarca beğeni geldi. 

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...