Senaryo krizi, Yalı Çapkını dizisinin reytinglerini resmen eritti! Ama seyircisi yine de Seyran ile Ferit’ten vazgeçemedi! Neler oluyor?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Senaryo krizi, Yalı Çapkını dizisinin reytinglerini resmen eritti! Ama seyircisi yine de Seyran ile Ferit’ten vazgeçemedi! Neler oluyor?

MEDYA Haberleri

Ekranların fenomen yapımlarından biri olan Yalı Çapkını dizisinin reytinglerinde başlayan kan kaybının internet izlemelerini etkileyip etkilemeyeceği merak ediliyordu. Yeni bölümünü yayınlayan Yalı Çapkını dizisinin YouTube izlenmesi ortaya çıktı. İşte detaylar…

Star TV ekranlarına yeni sezonda giriş yapan Yalı Çapkını dizisi, bu sezonun en yüksek reytinglerini alan yapım olması nedeniyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Mert Ramazan Demir’in Ferit karakterine Afra Saraçoğlu’nun Seyran karakterine hayat verdiği Yalı Çapkını dizisinin senaryosunda yapıldığı iddia edilen birtakım değişiklikler dizi seyircisini bir süredir kızdırıyordu. Bu kızgınlık, reytinglere yansımaya başladı.

Sezon başından bu yana ilk kez ikinci sırayı 17 Mart 2023 Cuma günü yayınlanan bölümü ile gören Yalı Çapkını dizisinin reyting düşüşü, 24 Mart 2023 Cuma günü ekranlara gelen son bölümünde de devam etti. Reytinglerdeki düşüşün dijital izlenmeye yansıyıp yansımayacağı merak ediliyordu ki, YouTube izlenme oranları ortaya çıkan dizinin durumu belli oldu. İşte detaylar…

Senaryo krizi, Yalı Çapkını dizisinin reytinglerini resmen eritti! Ama seyircisi yine de Seyran ile Ferit’ten vazgeçemedi! Neler oluyor?

YALI ÇAPKINI DİZİSİNİN REYTİNGİ DÜŞMEYE DEVAM EDİYOR

Son bölümünde birinciliği bu kez iki grupta birden kaybeden Yalı Çapkını dizisi, aldığı 9,39 TOTAL reyting ile zirvedeki yerini korumayı başardı. Ancak, AB grubunda 6,57 ve ABC1 grubunda 8,49 izlenme payı elde eden Yalı Çapkını dizisi, bu kategorilerdeki yerini Show TV ekranlarının Kızılcık Şerbeti dizisine kaptırarak, ancak ikinci olabildi. Ferit ile Seyran’ın aşkını izlemek isteyen Yalı Çapkını dizisinin seyircisi, senaryo ekibine adeta kazan kaldırmıştı. Sosyal medyanın gündemine oturan Yalı Çapkını dizisine dair eleştiriler dikkate alınmayınca, dizinin reytingi de kaçınılmaz oldu.

HER ŞEYE RAĞMEN DİZİDEN KİMSE VAZGEÇMİYOR

Çift haneli reyting günlerini senaryo krizi ile geride bırakan Yalı Çapkını dizisinin dijital izlenmesi de merak ediliyordu. Daha önce 20 milyon kadar izlenme almayı başaran Yalı Çapkını dizisinin son bölümü sadece 24 saat içerisinde 6 milyon kişi tarafından izlendi. Her an izlenme payı artan Yalı Çapkını dizisinin seyircisi, televizyonda diziden vazgeçmiş görünse de, dijitalde vazgeçemedi. Şu an izlenmesi artmaya devam eden Yalı Çapkını dizisinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...