Yargı’da büyük sürpriz: Diziye ünlü sanatçı konuk oluyor

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Yargı’da büyük sürpriz: Diziye ünlü sanatçı konuk oluyor

MEDYA Haberleri  / Haber Merkezi

Bu hafta üçüncü sezonuyla ekranlara gelecek Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’ya ünlü sanatçı konuk oldu.

Yeni sezonu için geri sayımın başladığı Yargı,heyecanlı bir bölümle geri dönüyor. 3. sezonun ilk bölümünde izleyicileri bir sürpriz bekliyor.

Ay Yapım’ın iki sezon boyunca ilgiyle takip edilen dizisi Yargı, geçtiğimiz sezon 63. bölümüyle sezon finali yapmıştı. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünü üstlendiği dizi, son bölümüyle ses getirmişti. 

SEZON FİNALİNDE DUYGUSAL ANLAR…

Yargı'nın 63. bölümünde Ceylin, Ilgaz'ın ardından gözyaşı döktü. Kimsenin aklına dahi getiremeyeceği acı son gerçekleşti. Ilgaz’ın haberi cinayet şüphelisi olarak tutulan Ceylin’i mahvetti.

Oğlunun ani kaybına Metin’in kalbi daha fazla dayanamadı ve hastaneye kaldırıldı. Bu yüzden Çınar’a bugüne kadar taşıdıklarının hepsinden daha büyük bir yük kaldı.
Ilgaz’ın dosyasından çekilen Eren, Ceylin’i bir an önce içeriden çıkarma telaşına girdi. Esas düşmanı fark ettirmeden yakalamak ve Ceylin’i aklamak onun hem mesleki hem vicdani en büyük sınav... Bu uğurda en başından beri mesafeli olduğu Yekta ile iş birliği söz konusu olsa da…

FUNDA ARAR, DİZİYE KONUK OLDU

Senaryosu Sema Ergenekon tarafından yazılan, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Uğur Aslan gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Yargı dizisi, yeni sezonun ilk bölümünde sürpriz bir transfere adım attı.

Yargı’da büyük sürpriz: Diziye ünlü sanatçı konuk oluyor

24 Eylül Pazar akşamı üçüncü sezonu ile ekrana gelecek olan dizide seyirciyi Funda Arar sürprizi bekliyor. Usta sanatçı Yargı ekibinin çekimlerine katılarak konuk oyuncu olarak izleyici karşısına çıkacak. Arar’ın dizide nasıl bir karakter ile izleyici karşısına çıkacağı ise şimdiden merakla bekleniyor.

Yargı’da büyük sürpriz: Diziye ünlü sanatçı konuk oluyor

Kadroya yeni sezonda Ferit Kaya, Seda Türkmen, Müge Bayramoğlu, Ulvi Kahyaoğlu, Çağla Demir, Alican Altun, Özlem Türay ve Ayşen Sezerel dahil oluyor. Yargı yeni sezon ilk bölümü ile 24 Eylül Pazar akşamı Kanal D'de ekranlara gelecek.

Düzenleyen:  - MEDYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...