Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Ortak aday kaybettirebilir'

'Ortak aday kaybettirebilir'

POLİTİKA Haberleri

AK Partili Bülent Turan MHP ile ittifak hesaplarını değelendirdi: Masa başında iki parti anlaşıp ‘ortak aday çıkaracak’ dendiğinde iki partinin tüm seçmeni aynı adaya oy vermeyebilir.

YÜCEL KAYAOĞLU

'ERDOĞAN TEK KARAR VERİCİ' YORUMU HAKSIZLIK!
17 yılı geride bıraktık. Eğer genel başkanımız istişare yapmazsa, ekibine güvenmezse biz bugünlere gelemezdik. Ben MYK üyesiyim. Genel başkanımızın MYK’daki tavrına, tarzına, saatlerce bizleri nasıl sabırla dinlediğine en yakın şahitlik eden insanlardan biriyim. O nedenle bu yorumlar büyük bir haksızlık genel başkanımıza. Yapılan tartışmalar ile birlikte karar değiştirdiğine yönelik bir sürü örnek verebilirim size. Genel Başkanımız iletişime çok açık bir insan. Her şeye onun karar verdiği ithamı çok haksızdır. Hiçbir zaman kendi fikrinde ısrarcı olmaz. MYK’da tartışılır. Hatta çoğu zaman gayriresmî oylama bile yapar. Farklı görüşler ortaya çıktığı zaman hemen oylamaya başvurur ve çıkan sonuç alınan karar olur.

'Ortak aday kaybettirebilir'

BABA SEN ÖLMEDİN Mİ?
15 Temmuz yaşandığında ben çocuklarla Çanakkale’deydim. Sonrasında gündüz Ankara’ya gelip, akşam da demokrasi nöbetleri için Çanakkale’ye dönüyordum ve çocukları göremiyordum. Bir hafta sürdü bu durum. Bir haftanın bitiminde, sabaha karşı çocukların yanına gittim ve ikizlerin yanına uzandım. Ömer, gözünü açtığında, boynuma sarılmasını bekledim ama yüzüme boş boş bakıp ‘Baba sen ölmedin mi’ dedi. (Gözleri dolarak anlatıyor) Bu tepkisini hiç unutmayacağım. Hâlen çok ağır yaşıyorum bu duyguyu aklıma geldikçe.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...