AK Partili Dağ'dan MHP'nin İYİ Parti'ye çağrısına ilişkin açıklama! İYİ Parti'ye sert çıktı: Yeri PKK, FETÖ yanı değil

Düzenleyen:
- Güncelleme:
AK Partili Dağ'dan MHP'nin İYİ Parti'ye çağrısına ilişkin açıklama! İYİ Parti'ye sert çıktı: Yeri PKK, FETÖ yanı değil

POLİTİKA Haberleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın, canlı yayında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti'ye yapmış olduğu çağrıya ilişkin konuştu. Dağ'ın "FETÖ, PKK" vurgulu açıklaması dikkat çekti. Hamza Dağ, Üç büyükşehir sonuçları için de net konuştu.

Siyaset gündemi birkaç gündür MHP lideri Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti'ye yaptığı "evine dön" çağrısı. Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti'ye yaptığı 'komşu olalım' çağrısına İYİ Parti'den red cevabı gelmişti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan katıldığı bir TV kanalında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti'ye yapmış olduğu çağrıya ilişkin "İYİ Parti'nin yeri PKK ve FETÖ'nün yanı değildir" açıklaması geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, katıldığı canlı yayınında gündeme ilişkin sorulara cevap verdi.

"İYİ PARTİ'NİN YERİ PKK'NIN FETÖ'NÜN YANI DEĞİLDİR"

Dağ, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti'ye yapmış olduğu çağrıya ilişkin soruya "İYİ Parti'nin yeri PKK ve FETÖ'nün yanı değildir. İYİ Parti tarafından 26 Ağustos'taki beklentiler yükseltilmeye çıkartılıyor.

"İYİ PARTİ'NİN KONGRESİNDEN AKILLARDA KALAN TEK ŞEY '15 VEKİLİ KEŞKE İSTEMESEYDİK' LAFI OLDU"

Bu kongre için de aynı şey söylendi, ama kongrede akıllarda kalan 15 vekili keşke istemeseydik lafı oldu.

Bir siyasi parti artık belirli bir süresi geçmiş, aktörleri belli olmuş ve tamamen de başka bir siyasi partinin arkasında piyon olmuş bir partinin söyleyeceği sözün vatandaşın nezdinde karşılığı olacağı söz konusu değildir" cevabını verdi. 

3 BÜYÜKŞEHİR İÇİN NET KONUŞTU

AK Partili Hamza Dağ İstanbul, Ankara ve İzmir için çok konuşulacak bir iddia ortaya koydu. 3 büyükşehirde değişim için kesin konuşan Dağ, İzmir'de "çok şaşırtacak neticeler" doğabileceğinden ifade etti.

BAHÇELİ İYİ PARTİ'YE NE TEKLİF ETTİ?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 4 gün önce yerel seçimlere ilişkin İYİ Parti'ye 'komşu olalım' diyerek "ittifak" çağrısında bulunmuştu. Çağrıyı reddeden İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, 26 Ağustos'ta partilerinin rotasının açıklanacağına işaret etmişti.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...