AK Partisi Sözcüsü Çelik’ten Kılıçdaroğlu’na ‘tezkere’ tepkisi!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
AK Partisi Sözcüsü Çelik’ten Kılıçdaroğlu’na ‘tezkere’ tepkisi!

Politika Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun vatandaşlara gönderdiği ‘tezkere’ mesajı tartışmaya neden oldu. CHP' liderini eleştiren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Kılıçdaroğlu’nun siyasi bilgisizliği ve yetersizliği her gün yeni bir aşamaya geçiyor.” diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kılıçdaroğlu’nun vatandaşlara tezkereye karşı olduğuna dair kısa mesaj göndermesiyle ilgili açıklama yaptı. Çelik sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Kılıçdaroğlu’nun siyasi bilgisizliği ve yetersizliği her gün yeni bir aşamaya geçiyor. Kılıçdaroğlu, bugün vatandaşlarımıza SMS gönderip, yabancı askerlerin ülkemize gelmesine imkan verdiğini iddia ederek tezkereye karşı olduğunu duyurdu. Kılıçdaroğlu Türkiye’nin güvenliği ve terörle mücadelesi için gerekli olan her şeye karşı çıkıyor, bunu da yalan siyasetiyle örtbas etmeye çalışıyor. Oysa 2 yıl önce de bu konuya açıklık getirmiştik. 2014’ten beri her tezkerede bu maddenin olduğunu hatırlatmıştık. Bu maddenin Türkiye’nin uluslararası terörle mücadele koalisyonunun bir parçası olması nedeniyle ihtiyaç duyulan bir madde olduğunu söylemiştik” ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/omerrcelik/status/1715042603568099750

TBMM’DE MESAJ TARTIŞMASI

TBMM Genel Kurulunda CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal, Cumhurbaşkanlığı seçimi döneminde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında kara propaganda yapıldığını iddia ederek, "Bugün, o yandaş medyanın kara propaganda içeren SMS'lerine ses çıkarmayanlar Cumhuriyet Halk Partisinin SMS'ine gelince böyle bülbül gibi şakımaya kalkmışlar, bunu da esefle kınıyorum.” dedi.

Köksal, “Bugün bütün vatandaşların, 85 milyonun Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaraları, adres bilgileri, fotoğrafları, tapu bilgileri, IBAN numaraları, her şeyleri dünyada dolaşım altında, 4-5 tane panelde bilgilerimiz güncelleniyor; kötü niyetli kişiler her an bu bilgilerle sizi borçlandırabilir, şantaj yapabilir, iğrenç sitelerde fotoğraflarınızı kullanabilir. Bununla ilgili nereye başvuracağınız bile belirsiz, gıkınız çıkmıyor” ifadelerini kullandı.

“YALAN BEYANLARLA İNSANLARI RAHATSIZ ETMEYE HAKKINIZ YOK”

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, şöyle konuştu:

“Afganistan’la ilgili tezkerede aynı ifade geçmiş 'evet' denmiş. Kendi Grup Başkan Vekilleri Engin Altay bey, aynısına niçin 'evet' vereceklerini çıkıp -çok güzel bir hatipti, sağ olsun- güzelce burada izah etmiş. Aradan bu kadar zaman geçtikten sonra her ne olmuşsa tamamen rücu ederek, yeni yalan bir tez yazılmış ve kendilerine anlatıldığı halde burada bu kadar arkadaşlarımız, bu tezkereyi biz salı günü upuzun konuştuk ona rağmen bugün milyonlarca insana mesaj gitti.

Milyonlarca insana mesaj gidince çok doğal olarak bütün milletvekillerimiz, grubumuzda çalışanlar, biraz evvel Sayın Meral Danış Beştaş’a, odada herkese, bütün herkese geldiği için 'Ah! Ne oluyor, ne oluyor, ne oluyor?' dolayısıyla hiç kimseyi bu şekilde yalan beyanlarla insanların kafasını karıştırmaya, insanları tedirgin etmeye, rahatsız etmeye Genel Başkan da olsanız hakkınız yoktur."

 

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...