Akşener, Özgür Özel'le görüşecek mi? İYİ Parti'den ittifak açıklaması!

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Akşener, Özgür Özel'le görüşecek mi? İYİ Parti'den ittifak açıklaması!

Politika Haberleri  / Anadolu Ajansı

Yerel seçimlere 4 ay kala partiler bir bir adaylarını açıklarken, bu seçime ittifaksız gireceğini söyleyen İYİ Parti lideri Meral Akşener'in ABB Başkanı CHP'li Mansur Yavaş ile görüşmesi merak uyandırdı. Akşener, Kılıçdaroğlu'na veryansın ederek ittifak kapılarını kapatsa da Ankara ve İstanbul için CHP'nin yeni lideri Özgür Özel ile görüşebileği konuşuluyordu. İYİ Parti'den olası bir Özel-Akşener görüşmesi için açıklama geldi.

Partiler yerel seçimler için çalışmalarına hız verirken, istifa depremlerinin yaşandığı İYİ Parti'de, geçtiğimiz haftaya Ümit Dikbayır'ın disipline sevk edilmesi ve ardından yaptığı açıklamalar damga vurmuştu.

Bugün kameralar karşına geçen İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu, sürecin Disiplin Kurulu'nda devam ettiğini belirterek Dikbayır hakkında açıklama yapmaktan kaçındı.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş ile yeniden bir araya gelmesi 'ittifak ihtimallini' yeniden gündeme getirdi. 

AKŞENER, ÖZEL'LE GÖRÜŞECEK Mİ?

Akşener, Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki yenilginin ardından CHP eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu topa tutmuş, Millet İttifakı'ndan zehir zemberek sözlerle ayrılmıştı.

Ancak kulislerde Akşener'in CHP'de yönetimi devralan yeni lider Özgür Özel'le görüşebileceği iddia ediliyordu. Yavaş ile bir araya gelmesinin ardından bu iddialar daha da güçlendi.

Zorlu ise bugün o iddialara cevap verdi. 

"ÖZEL'İN RANDEVU TALEBİ YOK"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in İYİ Parti lideri Meral Akşener’le görüşmek için randevu talebinde bulunmadığını söyleyen Zorlu, “Divanda Mansur Yavaş’ın değerlendirmesi oldu. Sayın Yavaş, Özgür Özel’in selamını getirdiler. Bunun dışında bir şey olmadı.” diye konuştu.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...