Akşener'den seçmene çağrı: Sincan'ı değiştirirseniz emekli maaşlarınız asgari ücret kadar olacak

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Akşener'den seçmene çağrı: Sincan'ı değiştirirseniz emekli maaşlarınız asgari ücret kadar olacak

Politika Haberleri  / Anadolu Ajansı

Peş peşe istifa krizleri yaşanan İyi Parti'de, Genel Başkan Meral Akşener seçim çalışmaları kapsamında, Ankara'da Sincan esnafını ziyaret etti. Seçmene seslenen Akşener, "Göreceksiniz, eğer Sincan'ı değiştirin emekli maaşlarınız asgari ücret kadar olacaktır" dedi.

Genel seçimlerdeki yenilginin ardından yerel seçimlere ittifaksız girme kararı sonrası peş peşe istifa krizlerinin yaşandığı İyi Parti'de seçim çalışmaları devam ediyor.

Genel Başkan Meral Akşener, yerel seçim çalışmaları kapsamında partisinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Cengiz Topel Yıldırım ve Sincan Belediye Başkan adayı Fatih Koca ile birlikte Sincan esnafını ziyaret etti.

'EMEKLİ MAAŞLARINIZ ASGARİ ÜCRET KADAR OLACAK'

Genel Başkan Akşener, Lale Meydanı'ndaki ziyaret öncesi yaptığı konuşmada, en düşük emekli aylığının asgari ücret kadar olması gerektiğini belirterek, "Göreceksiniz, eğer Sincan'ı değiştirin emekli maaşlarınız asgari ücret kadar olacaktır" dedi.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...