BAE Devlet Başkanı Nahyan'dan Erdoğan'a başsağlığı telefonu

Düzenleyen: / Kaynak: Ajanslar
- Güncelleme:
BAE Devlet Başkanı Nahyan'dan Erdoğan'a başsağlığı telefonu

Politika Haberleri  / Ajanslar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile telefonda görüştü. Al Nahyan, Irak'ın kuzeyindeki çatışmada şehit olan askerlerimiz için başsağlığı dileklerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletti.

Türkiye, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki üs noktasına sızmaya çalışan teröristlerle şehit olan 9 kahramanına ağlıyor. Kahreden haberlerin ardından 85 milyon, teröre karşı tek yürek oldu, bağsaşlığı mesajları art arda paylaşıldı. o taziyelerden biri de Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayid Al Nahyan'dan geldi. 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Şeyh Muhammed Bin Zayid Al Nahyan telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

TERÖRE KARŞI BİRLİKTELİK MESAJI

Görüşmede Al Nahyan, askerlere yönelik terör saldırısı nedeniyle başsağlığı dileklerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletti. Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri'nin teröre karşı birliktelik mesajları da karşılıklı ifade edildi.

Şehit olan 9 askerden 6'sı da bugün düzenlenen cenaze törenleri ile memleketlerinde son yolculuklarına uğurlandı.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Ajanslar
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...