Bakan Soylu TGRT Haber yayınında Togg'u tarif etti: Diğer araçlara öteki gibisiniz

Düzenleyen:
- Güncelleme:

POLİTİKA Haberleri

TGRT Haber canlı yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı  Soylu, Türkiye yerli ve milli otomobili Togg ile ilgili konuştu. Araçla ilgili deneyimini ve yaşadığı duyguları paylaşan Bakan Soylu, Togg’dan övgüyle bahsetti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TGRT Haber’de Ercan Gürses’in konuğu oldu. Bakan Soylu, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 

TOGG DENEYİMİNİ PAYLAŞTI

Stüdyo binasına da kendisine makam aracı olarak tahsis edilen Togg ile gelen Bakan Soylu, Gürses’in sorusu üzerine araçla ilgili deneyimlerini ve yaşadığı duyguları paylaştı.

"DİĞERLERİNE ÖTEKİ GİBİSİNİZ"

Otomobilden çok memnun olduğunu dile getiren Bakan Soylu, “Sessiz bir araba ve en önemlisi, otururken başka araçlara, böyle bir duygunuz var mı bilmiyorum ama 'öteki' gibisiniz.” dedi.

Bakan Soylu, konuya ilişkin şunları söyledi;

"Araba sürmek güzel bir şey, Togg'u sürmek daha güzel bir şey. Çok esnek bir araba. Sempatik, sürüş sempatisi olan bir araba. Tasarımından tutun sürüş keyfine kadar her şey, güvenliğine kadar her şey en ince noktasına kadar iyi tasarlanmış, iyi realize edilmiş, bunun dışında da seri bir araba. Sessiz bir araba ve en önemlisi, otururken başka araçlara, böyle bir duygunuz var mı bilmiyorum ama 'öteki' gibisiniz. Fakat Togg bizim olduğu için öteki gibi değilsiniz"

PLAKA DETAYI DİKKAT ÇEKTİ 

Öte yandan Bakan Soylu'nun kullandığı 'Gemlik' rengi Togg'un plakasındaki detaylar dikkat çekti. Plakada başkent Ankara'nın kodu 06, ortadaki harflerin yer aldığı bölümde Türkiye Cumhuriyeti'nin kısaltması olan TC, sondaki numaranın ise 2071 olduğu görüldü. T.C ibaresinin İçişleri Bakanlığı'nın makam aracının alması ise dikkatlerden kaçmadı. 

Bakan Soylu TGRT Haber yayınında Togg'u tarif etti: Diğer araçlara öteki gibisiniz

2071 VİZYONU

2071 Türklerin Anadolu'ya gelişinin 1000. yıl dönümü olarak bilinirken Cumhurbaşkanı Erdoğan, topluma vizyon aşılamak için bu tarihi katıldığı platformlarda sık sık dile getiriyor.

Kaynak: TGRT Haber 

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...