Bülent Arınç'tan, AK Parti'ye rakip olan eski AK Partililere sert eleştiri

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Bülent Arınç'tan, AK Parti'ye rakip olan eski AK Partililere sert eleştiri

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yerel seçimler için geri sayım başlarken AK Parti, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılımıyla Manisa'da miting düzenledi. Mitingde konuşan eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, AK Parti'den istifa ederek rakip partilere geçen AK Partilileri eleştirrdi.

Yerel seçimlere bir ay kala AK Parti miting çalışmalarına hız verdi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla Manisa'da miting düzenlendi.

Mitingde konuşan eski TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın hedefinde ise AK Parti'den ayrılıp, rakip partilere geçen eski AK Partililer vardı.

Arınç, Cumhur İttifakı'nın rakiplerinin "AK Parti ve MHP ittifakı kazanmasın, sadece onlar kaybetsin" ümidiyle seçime girdiğine işaret ederek, muhalefeti eleştirdi.

MUHALEFETE SERT ELEŞTİRİLER

Muhalefetin, "Biz kazanacağız, kazandığımız zaman bunu yapacağız" demesi gerektiğini aktaran Arınç, şöyle konuştu:

"Ana muhalefet liderinin dışında pek çok partinin bu iddiayı taşımadıklarını hep beraber görüyoruz. Hatta birkaç parti AK Parti'den aday olamamış şu veya bu sebeple AK Parti'ye husumet duyan insanları kendi listelerinden aday göstermek suretiyle ortaya çıkıyorlar. Bu çok yanlış bir şeydir.

Yıllarca içinde bulunduğu partiden her türlü nemalandıktan sonra bugün bir başka partinin adayı olarak ortaya çıkıp AK Parti'ye makineli tüfekle adeta ateş etmek etik, ahlaki değildir. Bunu yapan arkadaşlarımı huzurlarınızda eleştiriyorum."

"ERBAKAN'IN HEFEFLERİNİ AK PARTİ GERÇEKLEŞTİRDİ"

Bugünün Merhum Başbakan Necmettin Erbakan'ı vefat yıl dönümü olduğunu hatırlatan Arınç, "Onun siyasi mirasını sürdürdüğünü ifade eden partilere şunu söylemeliyim; siz sözlerinizle bunu ifade edebiliyorsunuz ama rahmetli Erbakan'ın önüne koyduğu hedefleri tek tek gerçekleştiren partinin adı AK Parti'dir ve onun başındaki Sayın Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan'dır." dedi.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...