Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

CHP bu kez oda kavgası: Kapısına kilit vurulmasına isyan etti

CHP bu kez oda kavgası: Kapısına kilit vurulmasına isyan etti

CHP'li İl Başkanı Hüseyin Çakmak, Kırşehir Belediyesinin Ağalar Konağı'ndaki odasını CHP Milletvekili Metin İlhan'dan almasına sert tepki gösterdi. Çakmak, 'Metin İlhan'a kapıları kilitlemek, anahtarları saklamak hangi kinin ve öfkenin sonucudur?' ifadelerini kullandı.

Kaydet
a- | +A

Değişim adı altında sert polemik ve suçlamaların gündeme geldiği CHP'de bu kez oda kavgası yaşandı.

CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan'ın 'halk buluşması' yaptığı Ağalar Konağı'nda bulunan odası, CHP'li belediye tarafından kendisinden alındı. Bu durumu eleştiren İl Başkanı Çakmak, belediyeye sert sözlerle tepki gösterdi.

BAKMADAN GEÇME
CHP
HABER

CHP'li Öztrak'ın İBB önündeki çöp yığını iddialarına Fatih Belediye Başkanı Turan'dan belgeli cevap

Kılıçdaroğlu-Özdağ arasında protokol krizi:
HABER

Kılıçdaroğlu-Özdağ arasında protokol krizi: 'Namusum' dediği gizli anlaşmayı dört kişi biliyormuş

"HANGİ KİNİN ÖFKENİN SONUCUDUR"

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; CHP'li İl Başkanı Çakmak şunları söyledi;

"Şimdi size soruyorum; Metin İlhan'a kapıları kilitlemek, anahtarları saklamak hangi kinin ve öfkenin sonucudur?

Böyle bir davranışı hak edecek ne yapmıştır milletvekilimiz? Hele ki orada kendi cebinden ihtiyaç sahibi Kırşehirli hemşehrilerimizi misafir edip sorunlarını çözmeye çalışırken. Şu unutulmasın ki; takdir ve cevap her zaman siz değerli partililerimizin ve aziz Kırşehirlilerindir.

"KENDİ VİCDANLARINA BIRAKIYORUZ"

Ben buradan şunu tekrar etmek isterim; biz ayrıştırmaya değil birleştirmeye, bölmeye değil güçlendirmeye, ötekileştirmeye değil kucaklamaya geliyoruz. O sebeple bizlere reva görülen bu nahoş davranışları onların kendi vicdanlarına bırakıyoruz.

Öte yandan, CHP'de Merkez İlçe Kongresinin ardından Kent Konseyi Genel Sekreteri Umut Yoldaş sosyal medyadan bir açıklama yaptı ve parti yönetimi ile bazı yöneticileri 'ihalecilikle' suçladı.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Politika
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.