CHP kongresinde gergin anlar! Tartışma çıktı, Milletvekili Köksal bayıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı-Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

Politika Haberleri  / İhlas Haber Ajansı-Anadolu Ajansı

Cumhuriyet Hak Partisi (CHP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı seçiminde Milletvekili Burcu Köksal ve partililer ile arasında çıkan tartışmada dayanamayan Köksal baygınlık geçirdi. Köksal’a sağlık görevlileri müdahale etti.

CHP'nin İlçe Başkanlığı seçiminde çıkan tartışmada gergin anlar yaşandı. Bugün yapılan CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe kongresinde gergin anlar yaşandı.  CHP Afyonkarahisar Milletvekili Köksal, Fuar Düğün Salonu'ndaki kongrenin başlayacağı sırada CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı ile CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin'in oturduğu masaya doğru yürüdü.

SALONDAKİLER 'HIRSIZLAR DIŞARI' DİYE BAĞIRDI

Köksal, Baltacı'ya yönelerek, "Sen beni telefonda tehdit edemezsin. Telefonda söylediklerini burada söyleyeceksin. Beni Afyon'dan AKP kazıyamadı, sen kazıyamazsın" şeklinde tepki gösterdi. Bu sırada salonda bulunanların bir bölümü "Hırsızlar dışarı" diye bağırdı.

FENALIK GEÇİRİP BAYILDI

Yaşanan gerginlik sırasında "Susmayacağım, bana telefonda seni Afyon'dan kazıyacağım diyor" ifadesini kullanan Köksal'a, başka bir grup da "Burcu dışarı" diyerek tepkisini dile getirdi. Bu sırada Köksal, fenalık geçirdi. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından Köksal, partililerin yardımıyla salondan çıkarıldı, ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı.

Köksal'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

İKİLİ ARASINDAKİ İLK TARTIŞMA DEĞİL

Geçtiğimiz ay, CHP Afyonkarahisar Emirdağ İlçesinde kongresinde Milletvekili Burcu Köksal ile  Genel Merkez Delegesi Yalçın Görgöz arasında tartışma çıkmıştı. Tartışmada Köksal, Görgöz'e ‘Yalancı ve haddini bil’ demiş ve gergein anlarda araya giren partililer tartışmayı kavgaya dönüşmeden sonlandırdı.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: İhlas Haber Ajansı-Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...