CHP MYK'da kritik gün! İmamoğlu'nun toplantısındaki isimler katılmadı...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
CHP MYK'da kritik gün! İmamoğlu'nun toplantısındaki isimler katılmadı...

POLİTİKA Haberleri

Gizli toplantıyla çalkalanan CHP'de kritik MYK toplantısı yapıldı. MYK'ya, Ekrem İmamoğlu'nun toplantısına katılan Özgür Özel ile Gökhan Günaydın katılmadı.

Gizli toplantıyla çalkalanan CHP'de kritik MYK toplantısı yapıldı... Seçim sonrasında Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifası gündemiyle çalkalanan CHP, bu kez de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sızdırılan "gizli" toplantısıyla çalkalanıyor.

EKREM İMAMOĞLU'NUN GİZLİ TOPLANTISINDA NE KONUŞULDU?

Ekrem İmamoğlu'nun öncülük ettiği ve içlerinde CHP'li meclis üyelerinin de bulunduğu "Kemal Kılıçdaroğlu'nu devirme toplantısı" olduğu iddia edilen toplantı sonrasında CHP MYK bugün olağanüstü görüştü.

CHP MYK TOPLANTISINA KİMLER KATILMADI?

Ekrem İmamoğlu ile Online toplantıya katılan CHP Grup Başkanı Özgür Özel ile CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın’ın MYK toplantısına katılıp katılmayacağı merak ediliyordu.

CHP’nin kritik MYK toplantısına CHP’li Özgür Özel Manisa’da olması nedeniyle katılmadı. Şehir dışında olan Günaydın’ın da toplantının saat 14.00’e alınması talebi kabul edilmedi. Kritik CHP MYK bu iki isim olmadan yapıldı.

EKREM İMAMOĞLU'NUN GİZLİ TOPLANTISINA KİMLER KATILDI?

Özgür Özel - CHP Grup Başkanı ve Manisa Milletvekili
Gökhan Günaydın - CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili

EKREM İMAMOĞLU'NDAN GİZLİ TOPLANTI AÇIKLAMASI

Ekrem İmamoğlu'ndan gizli toplantıyla ilgili, "Hiçbir gizli tarafı yok. Sızdırılmasını araştıracağız. Bunu seven kimler var? Bunları araştıracağız." açıklaması geldi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...