Sondakika! Faik Öztrak'tan "gizli toplantı" açıklaması

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sondakika! Faik Öztrak'tan "gizli toplantı" açıklaması

POLİTİKA Haberleri

CHP MYK sona erdi. Toplantı sonrası CHP Sözcüsü Faik Öztrak'tan Ekrem İmamoğlu'nun CHP'li vekillerle yaptığı "gizli toplantı" sorusuna ve Ümit Özdağ'ın "gizli anlaşma" iddiasına cevap geldi. İşte ayrıntılar...

CHP Sözcüsü Faik Öztrak'tan Ekrem İmamoğlu'nun CHP'li vekillerle yaptığı "gizli toplantı"yla ilgili ve Kemal Kılıçdaroğlu ile Ümit Özdağ'ın "3 bakanlık ve MİT Başkanlığına dair gizli anlaşma" yaptığı iddialarına dair açıklama yaptı.

Sondakika! Faik Öztrak'tan

"GİZLİ TOPLANTIDAN GENEL MERKEZİN HABERİ YOKTU"

Faik Öztrak, Ekrem İmamoğlu'nun "gizli toplantısına" "Partimizin kongre süreci hızla ilerlerken partimizin geleneklerine uymayan hiyerarşisini dikkate almayan etik olmayan toplantıları doğru bulmayız. Yarışmaya evet diyoruz. Bu süreçte partimizin yıpratılmasını da doğru bulmuyoruz. Partimizin genel başkanı ve merkez yönetim kurulu 100 yıllık Cumhuriyet Halk Partisi gemisini limana hasarsız yanaştırmaya kararlıdır bunu da yapacaktır. Genel Merkezin toplantıdan haberi yoktu." dedi.

NE OLMUŞTU?

Ekrem İmamoğlu'nun öncülük ettiği içlerinde CHP'li meclis üyeleri CHP Grup Başkanı Özgür Özel ile CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın’ın da bulunduğu 15 dakikalık Zoom toplantısı YouTube üzerinden yayımlanmıştı. Görüşmenin "Kemal Kılıçdaroğlu'nu devirme toplantısı" olduğu iddia edilmişti.

Sondakika! Faik Öztrak'tan

EKREM İMAMOĞLU'NDAN GİZLİ TOPLANTI AÇIKLAMASI

Ekrem İmamoğlu'ndan gizli toplantıyla ilgili, "Hiçbir gizli tarafı yok. Sızdırılmasını araştıracağız. Bunu seven kimler var? Bunları araştıracağız." açıklaması gelmişti.

KEMAL KILIÇDAROĞLU İLE ÖZDAĞ ANLAŞTI MI?

Öztrak, Kemal Kılıçdaroğlu ve Ümit Özdağ arasında iki seçim arasındaki dönemde hangi konuların konuşulduğu ve mutabakata varıldığına ilişkin tartışmalara ilişkin ise "İki genel başkan arasında yapılan görüşmeyle ilgili tartışmaların bu kadar uzatılmasını doğru bulmuyoruz" dedi. 

Sondakika! Faik Öztrak'tan

ÜMİT ÖZDAĞ BELGELERİ PAYLAŞACAK MI?

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile yapmış olduğu 3 bakanlık ve MİT Başkanlığına dair gizli anlaşmanın detaylarını anlattı.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın "Böyle bir madde yok" ifadesine de yanıt veren Özdağ, anlaşmaya dair belgelerinin kendisinde ve Kılıçdaroğlu'nda olduğunu belirterek, CHP liderinin anlaşma olmadığına dair açıklama yapması halinde bu belgeleri paylaşacağını kaydetmişti.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...