Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırgızistan Cumhurbaşkanı ile bir araya geldi

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırgızistan Cumhurbaşkanı ile bir araya geldi

Politika Haberleri  / Anadolu Ajansı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan'ın başkenti Astana'da Kırgızistan Cumhurbaşkanı Caparov ile bir araya geldi. Görüşme basına kapalı gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan'da "Türk Devri" temasıyla düzenlenecek Türk Devletleri Teşkilatı 10. Zirvesi'ne katılmak üzere Astana'ya gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Esenboğa Havalimanı'ndan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz uğurladı. 

ERDOĞAN, KIRGIZİSTAN CUMHURBAŞKANI İLE BULUŞTU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov ile görüştü. Türk Devletleri Teşkilatı 10. Zirvesi için Kazakistan'ın başkenti Astana'da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konakladığı otelde Kırgızistan Cumhurbaşkanı Caparov ile bir araya geldi.

GÖRÜŞME BASINA KAPALI GERÇEKLEŞTİ

Basına kapalı görüşmede Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi Başkanı Binali Yıldırım ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırgızistan Cumhurbaşkanı ile bir araya geldi

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...