Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Filipinli mevkidaşı ile görüştü

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Filipinli mevkidaşı ile görüştü
Fotoğraf Başlığı Disisleri Bakani Çavusoglu Filipinli mevkidasi ile görüstü

Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, 52. ASEAN Dışişleri Bakanları Toplantısı kapsamında Tayland'da, Filipinler Dışişleri Bakanı Teodoro Locsin ile bir araya geldi.

Kaydet
a- | +A

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 52. Güneydoğu Asya Ülkeleri Birliği (ASEAN) Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılmak üzere bulunduğu Tayland'da, Filipinler Dışişleri Bakanı Teodoro Locsin ile görüştü.

Çavuşoğlu, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "ASEAN toplantısında ikili görüşmelere Filipinler Dışişleri Bakanı Teodoro Locsin ile başladık. Tükiye-Filipinler diplomatik ilişkilerinin 70'inci yıl dönümünde, ticaret hacmimizi ve savunma sanayi iş birliğini artırmak istiyoruz. Filipinler barış sürecine katkı sağlamaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

52. ASEAN Dışişleri Bakanları Toplantısı, Tayland'ın başkenti Bangkok'ta 27 Temmuz-3 Ağustos'ta düzenleniyor.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Politika
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.