Erdoğan, BBP lideri Destici ile görüştü

Düzenleyen: / Kaynak: Ajanslar
- Güncelleme:
Erdoğan, BBP lideri Destici ile görüştü

Politika Haberleri  / Ajanslar

Yerel seçime adım adım yaklaşırken siyasi partilerde ittifak görüşmeleri devam ediyor. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde BBP lideri Mustafa Destici ile görüştü.

31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimler için takvim işlemeye devam ediyor. AK Parti'de yarın (18 Ocak Perşembe) gerçekleştirilecek aday tanıtım toplantısı öncesi kritik bir temas gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin ittifak görüşmeleri kapsamında Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'yle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabul, basına kapalı gerçekleşti.

Mustafa Destici'nin lideri olduğu BBP, 14 Mayıs'ta düzenleen genel seçimlere Cumhur İttifakı çatısı altında girmiş ancak milletvekili çıkaramamıştı. 

AKSAKAL İLE DE GÖRÜŞTÜ

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Destici'den önce DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ı kabul etti. CumhurbaşkanlığıKülliyesi'ndeki kabul, basına kapalı gerçekleşti.

Erdoğan, BBP lideri Destici ile görüştü

ANKARA ADAYI AÇIKLANACAK

AK Parti'nin 14 Ocak'ta yapılacak olan aday tanıtım toplantısı Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 9 askerimizin şehit olması nedeniyle ertelenmişti. Ankara adayının da tanıtılacağı toplantının tarihi belli oldu. Toplantının 18 Ocak Perşembe günü saat 14.00'te, ATO Kongre Merkezi'nde yapılacağı duyuruldu.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Ajanslar
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...