Hamza Dağ: İzmir yeniden 'ağabey' olacak

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Hamza Dağ: İzmir yeniden 'ağabey' olacak

Politika Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dağ,  Çiğli'de seçim vaatlerini sıraladı. Dağ, "Bir gün belediye başkanlığı nasip olursa, Gençlik ve Spor Bakanlığı bir taraftan yapacak, biz bir taraftan. Bakanlık 50 halı saha yapacaksa, biz de 50 tane yapacağız" ifadeleriyle "İzmir Ege Bölgesi'nin ağabeyi hüviyetini kaybetme noktasında gidiyor. İnşallah 1 Nisan’dan itibaren bizim Büyükşehir Belediye Başkanlığımızda bu konuda da adımlar atacağız" dedi.

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, seçim çalışmalarını Çiğli'de sürdürdü. Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğiyle yapımı tamamlanan Altın Genç Spor Kulübü’nün açılışını gerçekleştiren Dağ,  birçok yerde Gençlik ve Spor Bakanlığı ile böyle halı sahalar yaptıklarını belirterek, “Burası da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yapılmış bir iş. Köylerde de yaptık, okulların bahçelerinde de yaptık. Ancak hep içimde olan şuydu; bir gün belediye başkanlığı nasip olursa, Gençlik ve Spor Bakanlığı bir taraftan yapacak, biz bir taraftan. Bakanlık 50 halı saha yapacaksa, biz de 50 tane yapacağız” ifadelerini kullandı.

"İZMİR AĞABEY HÜVİYETİNİ KAYBEDİYOR"

İzmir'in Ege Bölgesi'nin ağabeyi olduğunu vurgulayan Dağ, “Bir süredir İzmir Ege Bölgesi'nin ağabeyi hüviyetini kaybetme noktasında gidiyor. İnşallah 1 Nisan’dan itibaren bizim Büyükşehir Belediye Başkanlığımızda bu konuda da adımlar atacağız. İzmir Ege Bölgesi'nin daha önce olduğu gibi yine ağabeyi olmaya devam edecek. Buralarda da tesisleşmeyi yapacağız. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yaptığımızın ötesinde Büyükşehir Belediyesi olarak da biz yapacağız” dedi.

Hamza Dağ: İzmir yeniden 'ağabey' olacak - 1. Resim

AMATÖR HOCALARA SEVİNDİREN HABER

Hamza Dağ, sporcu öğrencilere eğitim veren amatör kulüplerin hocalarına da müjde verdi. Dağ, “İzmir’in kulüplerinin en azından birer tane hocasını istihdam etme, böyle öğrencilere ders verme, onlarla zaman geçirme, onlara sporu sevdirme olduğu gibi şahsi olarak örnek olma noktasında yapacakları işlerde destekçileri olacağız. Her kulüpten bir hocanın maaşını Büyükşehir Belediyesi olarak biz karşılayacağız. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Hamza Dağ: İzmir yeniden 'ağabey' olacak - 2. Resim

Daha sonra kulübü gezen Dağ, sporcularla fotoğraf çektirdikten sonra alandan ayrıldı.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...