HDP/DEM'li seçmenden İmamoğlu'na tebrik: "Ne mutlu bana, size layık olmaya çalışıyorum"

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yerel seçimlerde 'kent uzlaşısı' adı altında DEM Parti ile ittifak kurmasıyla eleştirilen CHP'li İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu ile HDP/DEM'li seçmen arasında dikkat çeken bir diyalog yaşandı. HDP'li seçmenin tebrik ettiği İmamoğlu, "Ne mutlu bana, size layık olmaya çalışıyorum." dedi.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde CHP ve DEM Parti arasındaki 'kent uzlaşısı’ adı altındaki ittifak eleştirilerin odağında yer almayı sürdürüyor. 'Kent uzlaşısı' gündemdeki yerini korumaya devam ederken İstanbul'da yeniden aday olan CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile HDP/DEM'li seçmen arasında dikkat çeken bir diyalog yaşandı. 

HDP'Lİ SEÇMENDEN İMAMOĞLU'NA TEBRİK

CHP Ümraniye Belediye Başkan adayı Aykut Erdoğdu ile seçim çalışmasını sürdüren Ekrem İmamoğlu, kurulan semt pazarında HDP'li seçmenle sohbet etti. HDP'li olduğunu söyleyen seçmen, "Bir HDP'li olarak sizi tebrik ederim. Dik duruşun bizi mutlu ediyor" dedi.

HDP/DEM'li seçmenden İmamoğlu'na tebrik:

SİZE LAYIK OLMAYA ÇALIŞIYORUM

"Ne mutlu bana, ben de size layık olmaya çalışıyorum." diyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na HDP'li seçmen "Hep beraber direneceğiz. Siz rahat olun başkanım" diyerek karşılık verdi.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...