Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan Kuyumcukent esnafına ziyaret

İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan Kuyumcukent esnafına ziyaret
Fotoğraf Başlığı IBB Baskan Adayi Murat Kurum'dan Kuyumcukent esnafina ziyaret

Bahçelievler’de Kuyumcukent esnafı ile bir araya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, “İstanbul’un geleceği adına biz esnafımızla, vatandaşımızla her zaman beraber olacağız.” dedi.

Kaydet
a- | +A

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Kuyumcukent'te esnaflar ile bir araya geldi.

Dükkanları gezerek, esnafa kolaylıklar dileyen Kurum'u esnaflar da “İnşallah bu sefer muradımıza ereceğiz" sözleri ile karşıladı.

"MÜCADELEYİ ESNAFIMIZLA BİRLİKTE YAPACAĞIZ"

Bakanlığı döneminde hayata geçirilen projeleri hatırlatan Kurum, İstanbul için de aynısını yapacağını belirterek “Bu hizmetleri yapmak için sizlerle el ele verip çalışacağız. Bundan önce öyle yaptık ve bundan sonra da Türkiye Yüzyılı’nda, parlayan İstanbul için bu mücadeleyi esnafımızla birlikte yapacağız.” ifadelerini kullandı.

İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan Kuyumcukent esnafına ziyaret - 1. Resim
Başlık ResmiİBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan Kuyumcukent esnafına ziyaret - 1. Resim

Kuyumcukent esnafının sorunlarını dinleyen Kurum, trafik ve ulaşım problemini çözeceklerini ifade ederek, “Toplu ulaşımı artırmak zorundayız. Yol ve kavşak projelerini yapmak zorundayız. Hem burada hem Mahmutbey Kavşağı’nda bu düzenlemeleri yapacağız.” şeklinde konuştu.

İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan Kuyumcukent esnafına ziyaret - 2. Resim
Başlık ResmiİBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan Kuyumcukent esnafına ziyaret - 2. Resim

Yerel seçimlerin önemine dikkat çeken Kurum, “İstanbul’un Kuyumcukent’ine giremiyoruz, Mahmutbey Kavşağı’nda çile çekiyoruz. İstanbul’da yaşamak artık bir eziyet haline geldi. Bu kararları vereceğiz. Köprüden son çıkış artık burası. Attık attık imza, atamadık; artık İstanbul’un makus talihi giderek kötü hale gelecek.” dedi.

Murat Kurum’a Kuyumcukent ziyaretinde, Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır ve Eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir eşlik etti.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Politika
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.