'İmamoğlu yeni parti kuruyor' iddiası! "Bir otelde 20-25 oda kapatıldı" diyerek paylaştı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
'İmamoğlu yeni parti kuruyor' iddiası! "Bir otelde 20-25 oda kapatıldı" diyerek paylaştı

POLİTİKA Haberleri

Mayıs ayında yapılan seçimler sonrası 'değişim' tartışmalarıyla gündeme gelen CHP'de sular durulmuyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kurduğu internet sitesinin yankıları sürerken, CHP'ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Barış Yarkadaş, İmamoğlu ile ilgili çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

14 ve 28 Mayıs tarihlerinde yapılan seçimlerde uğradığı hezimet sonrası CHP'de karışıklık sürüyor. Seçim sonrası 'değişim' ateşini yakan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte birçok partili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu istifaya davet ederken, Kılıçdaroğlu ise 'devam' sinyali vermeyi sürdürüyor.

Son olarak Kılıçdaroğlu'nun "CHP’yi bilen ve bagajı olmayan birini getirin, hemen istifa ederim" dediği iddia edilirken, CHP'ye yakınlığı ile bilinen gazeteci Barış Yarkadaş, İBB Başkanı İmamoğlu hakkında dikkat çeken bir iddiada bulundu.

"YENİ PARTİ KURACAK" İDDİASI

TV100'de katıldığı bir programda konuşan Gazeteci Barış Yarkadaş, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Maslak ve Sarıyer'de ofis tuttuğunu ve akademisyenlerle 'yeni bir parti' için çalışmalar yaptığını iddia etti.

Yarkadaş, "'Yeni bir parti kursak nasıl olur' tartışmasını yapıyorlar. Eğer İmamoğlu gerçekten 'Ben artık oldum, kitleler peşimden gelir, ben böyle bir partiyi kurarım, yeni bir örgütlenme anlayışıyla hareket ederim' derse bu İmamoğlu açısından felaket olur" açıklamasında bulundu.

"İMAMOĞLU AÇISINDAN FELAKET OLUR"

Yarkadaş, açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Bu hem İmamoğlu açısından felaket olur hem de kendisine güvenenleri hayal kırıklığına uğratmış olur. İmamoğlu'nun böyle bir hata yapmaması için kendisini uyarıyorum. Olabileceği şey Ali Müfit Gürtuna'dır, Memleket Partisi’dir. Hiç kimse kendini CHP’den daha büyük zannetmesin. Hiç kimse CHP'nin oylarıyla oturduğu koltuktan kendine başka bir koltuk oluşturmaya kalkışmasın.

İSTANBUL'DA 2 AYRI OFİS TUTULDU

Kulağıma bazı şeyler geliyor, Maslak'ta ve Sarıyer’de iki ayrı ofis tutulduğu ve bazı akademisyenlerle çalışması devam ediyor. Ayrıca şu an kendisine de bir kamuoyu araştırmasını devam ettiriyor. CHP üyelerini arayarak 'İmamoğlu sizce bu değişimin neresinde olmalı' şeklinde sorular soruyorlar. Çok sayıda arkadaşım da beni arayarak şirketin ismini verdi. Maslak'ta bir otelde 20-25 oda kapatıldı, orada çalışmalar yapıyorlar."

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...